Szabó Zsófi először beszélt a párjáról: íme, mit árult el róla

Szabó Zsófi eddig el sem ismerte, hogy újra kapcsolatban van, ezért különösen érdekes ez a félmondat.

2024. október 9., 09:55

Szerző:

Szabó Zsófi magánéletéről régebben rengeteget hallhattunk, Shane Tusup és a műsorvezetőnő kapcsolatáról annak idején annyi cikk született, hogy azt már a jelek szerint Szabó Zsófi sem tűrte tovább, mert az utóbbi időben egyáltalán nem beszélt a magánéletéről. A napokban azonban úgymond elszólta magát, amit a Best magazin szúrt ki és tett a címlapra a ma megjelent, friss számban.

Szabó Zsófi és a párja

A Sztárban Sztár All Stars utolsó szeptemberi adása után élőzött Szabó Zsófi a közösségi médiában, és ebben hangzott el, hogy a műsorvezetőnőnek mennyire sok dolga van mostanában, hiszen egyszerre három programban is szerepel a TV2-n, és ebben a háromban az Újratervezés nincs is benne.

„Ez egy terhelt időszak, Mokka, Sztárban Sztár All Stars és a Dancing with the Stars-próbák (követik egymást), a családom támogatása nélkül nem tudnék ennyit dolgozni. Köszönöm az anyukámnak, a testvéremnek és a páromnak, hogy biztosítják a hátteret”

– mondta Szabó Zsófi az élő adásban, és ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan arról beszélt, hogy újra kapcsolatban van. Pletykák mindenesetre voltak már eddig is az új szerelméről: azt például lehet tudni, hogy az férfi egy tehetős üzletember. Amikor összejöttek, Szabó Zsófi egy budai, 12. kerületi, többszintes, medencés villába költözött a hírek szerint. Hogy az üzletember is itt lakik-e, ezt nem lehet biztosan tudni, de innen jár Szabó Zsófi első osztályos kisfia, Mendel az úgynevezett „amerikai iskolába”.

Szabó Zsófi az édesapjáról

A jelenlegi párjáról nem szokott beszélni, édesapjáról, Szabó Gyula színművészről viszont az Újratervezés című műsorban nagyon megható gondolatokkal emlékezett meg. Többek között a következőket mondta édesapja elvesztéséről:

„Amikor nekem meghalt az apukám, ő már nagyon idős volt és az utolsó éveiben beteg volt. És én azt hittem, amikor ő meghalt, hogy nekem nem lesz tovább életem, annyira fájt, hogy azt hittem, belehalok, hogy nincs tovább. Teljesen elhagytam magam. És akkor jöttek az okosok, meg akik segíteni próbáltak, hogy majd az idő...  Meg higgyem el... És olyankor olyan  nehéz ezt elhinni, nem? Inkább megéled ezt a fájdalmat, mintha kitépnék a szívedet a helyéről. De aztán itt vagyunk mindannyian. Mindenkinek van célja... Csak ez a fájdalom, ugye, ez a fene nagy fájdalom, ezt hogyan lehet tompítani egy kicsit...? Én futok, lovagolok ugyanúgy, ahogy te is! És az egy picit könnyebbé teszi ezeket a sötét gondolatokat.”

Ide kattintva lehet megnézni az adásrészletet.

(Kiemelt kép: TV2/Újratervezés)