Elhunyt Bochkor Gábor édesanyja, a műsorvezetőt összetörte a gyász

Szomorú bejelentéssel kezdődött hétfőn Bochkor Gábor rádióműsora.

2024. július 23., 08:22

Szerző:

Bochkor Gábor nélkül indult tegnap a műsorvezető rádióadása a Retro Rádióban. A Bochkor munkatársai élő adásban jelentették be az okot: elhunyt Bochkor Gábor édesanyja, Marik Marianna.

Bochkor Gábor gyászol

A Blikk szerint a következő hangzott el a műsorban:

„A hétvégén Bocsi édesanyja elhunyt, erre való tekintettel ő most nincs és napokig nem is lesz.”

Ezt Háder György, a műsor szerkesztője jelentette be. Bochkor Gábor műsorvezetőtársa, Lovász László a következőkkel folytatta:

„Mérhetetlenül sajnáljuk, és nagyon-nagyon őszinte részvétünk. Természetesen ott vagyunk neki, amennyiben szüksége van erre, és természetesen beszélni fogunk vele. Időre van szüksége, de amint úgy érzi, visszatér hozzánk. Igyekszik a legjobb formájában visszajönni, ezt az időt természetesen mi meg is adjuk neki, segítünk, amiben csak tudunk.”

Bochkor Gábor édesanyja már csaknem kilencven éves volt, egy ideje küzdött egészségügyi problémákkal, de hogy pontosan mi okozta a halálát, azt nem tudni. A műsorvezető életében pedig ez eddig minden bizonnyal egy szép időszak volt, hiszen nemrég nagyszabású bulival ünnepelte a 60. születésnapját, és mint kiderült, újra párkapcsolatban él.

Eltűnt Bochkor Gábor egykori műsorvezetőtársa, Boros Lajos is

Annak idején Boros Lajos még az 1972-es Ki mit tud? egyik győzteseként lett ismert, akkor gitáros-énekesként szerepelt. Aztán később rádiós, majd tévés műsorvezetőként láthattuk rengeteget, tipikusan Bochkor Gábor oldalán. Három éve YouTube-műsort indított, ami azonban idén tavasszal egyszer csak nem folytatódott többet. Szintén a Blikk szúrta ki, hogy Boros Lajos korábban heti rendszerességgel jelentkező, Lali Király CsütörTöke Show címet viselő műsorából március 21. óta nem készült új rész. Ez még önmagában nem lenne annyira aggasztó, hiszen a legtöbb részt párszáz ember követte csak figyelemmel, így nem lenne meglepő, ha a készítők félretették volna a projektet.

Boros Lajos azonban a közösségi média más területeiről is teljesen eltűnt és hónapok óta egyáltalán nem ad magáról életjelet. A 77 éves műsorvezető már korábban is volt súlyos beteg, így nem meglepő, hogy a rajongók aggódni kezdtek érte.

Nos, a Blikk körbeérdeklődött, és az egyik közeli ismerős megnyugtató választ adott. Az ő nyilatkozatából idézünk:

„Nem tud úgy helytállni, mit korábban, ezért inkább a háttérbe vonult.”

Az ismerős úgy tudja, nem valószínű, hogy Boros Lajos fog még valaha a nyilvánosság előtt szerepelni, inkább a családjával tölti az időt.

(Kiemelt kép: a Bochkor Radio Show Instagramja)