Molnár Anikó hihetetlen dolgot árult el: így kérte meg a kezét Bochkor Gábor

Egészen valószínűtlen szituációban kérte meg annak idején Bochkor Gábor Molnár Anikó kezét.

2023. december 29., 16:11

Szerző:

Molnár Anikó a 2000-es évek elején Bochkor Gáborral alkotott egy párt, ám végül a szakítás mellett döntöttek. Egy tavalyi interjúban az egykori Nagy Ő a következőket mondta erről az időszakról:

„Gáborral esküvőt terveztünk, és sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk. Ő kezdeményezte mindkettőt, majd semmi sem lett belőle. 2005 óta pedig nem is beszéltünk egymással. Pedig hihetetlen mély érzésű ember, aki nagyon tud szeretni, csak sajnos nem tartósan.”

Molnár Anikó most újra felelevenítette életének ezt a szakaszát, méghozzá Kember Sorel podcastjában, vagyis videós interjújában, amit alább lehet megnézni-meghallgatni. Molnár Anikó a második Való Világban tűnt fel 2003-ban, és nem sokkal később őt kérték fel A nagy Ő címszereplőjének. A realitysztár azonban ekkor már kapcsolatban volt Bochkor Gáborral. Ezzel kapcsolatban a következőket meséli:

„a párválasztó műsorban való részvételem nyilvánvaló alapkövetelménye az volt, hogy egyedülálló legyek. Én felvázoltam, hogy két lehetőségünk van. Vagy elfogadom a felkérést és nem találkozom vele többet, vagy nemet mondok és felvállaljuk a kapcsolatunkat. Erre annyit mondott, hogy vállaljam el. Ez egyébként egy gyomros volt tőle.”

Így aztán 2004-ben Molnár Anikó lett az első és eddig egyetlen női Nagy Ő Magyarországon, úgy, hogy közben titokban Bochkor Gáborba volt szerelmes.

„Aláírtam a szerződést, ő pedig elkezdett pánikolni és magyarázta, hogy ettől nekünk nem kell szakítanunk, de nyilván kellett, hiszen senkit nem akartam átverni. Amikor pedig elkezdődött a műsor, akkor jött rá, hogy elengedett huszonöt pasi közé és ez így nem lesz jó. Valahol azért ő is szeretett engem. A műsor kellős közepén Gábor elő is került, sírva, zokogva, könyörögve, hogy ő ezt nem bírja és mennyire megbánta, hogy elengedett. Kérte, hogy a műsort ugyan csináljam végig, de azért találkozzunk. Gondolj bele, hogy még ment a műsor, amikor kaptam tőle egy eljegyzési gyűrűt, vagyis megkérte a kezemet”

– idézi Molnár Anikó szavait a Blikk.

A teljes interjút alább találja.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)