Új program indítását tervezi a kormány, amelynek keretében ösztönözni fogják a magyar vállalkozások külföldön keletkezett profitjának hazai befektetését a kapacitásaik bővítése érdekében – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Oslóban.

2023. június 1., 08:23

Június 1-jétől az élelmiszerüzletekben olcsóbb lesz például a baromfihús, tej, tejföl és helyettesítői, sajt, kenyér, péksütemények, száraztészta, rizs és egyéb gabonafélék, friss gyümölcs és a friss zöldség.

2023. május 31., 18:53

A dollár kivételével erősödött szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

2023. május 30., 10:19

Az uniós források befagyásával a hazai finanszírozások is egyre inkább elakadnak. körbetartozások, elmaradt kifizetések, lappangó pánikhangulat kúszik a magyar gazdaságba az év második felére.

2023. május 29., 07:55

Az online számlák száma jelentősen nő, napokon belül eléri a kétmilliárdot – mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára. Szerinte Magyarország élen jár a gazdaságfehérítésben, 5,1 százalékos áfarés-értékkel az Európai Unió tagállamai közül a legjobb eredményt érte el az áfacsalás elleni küzdelemben.