2022. május 23., 11:24

A bontási munkákról sokan azt hiszik, hogy könnyű, sőt, akár szórakoztató, vagy kiváló stresszoldó is lehet szétverni ezt-azt. Ez igaz is mindaddig, amíg egy könnyű gipszkarton falról beszélünk, ami lényegében papír, és egy gyerek is szét tudja ütni. Némileg bonyolultabb azonban a helyzet téglafalaknál, pláne főfalaknál, illetve nyílászárók kibontásánál, tető szétszedésénél stb. Ami első hallásra jó bulinak tűnik, az könnyen válhat balesetveszélyessé is, ha nem vagytok elég körültekintőek – éppen ezért jobb inkább szakértő céget megbízni.

2022. május 18., 09:42

Mind szeretjük az aromás, ízletes ételeket, amelyek idegen tájakra repítenek bennünket. A mediterrán fűszernövények mostanra hazai ételeinkhez tartoznak. Ízesítésen kívül legtöbbjük rendelkezik gyógyhatással, őket különböző panaszok kezelésére is alkalmazhatjuk.

2022. május 4., 19:55

2022 tavaszára az építőanyag-piacon is kialakult az az állapot, amit két évvel ezelőtt, a koronavírus-járvány kirobbanásának idején az élelmiszer, illetve a tisztítószer kategóriákban figyelhettünk meg. Lényeges árucikkek váltak elérhetetlenné, akár hetekre, hónapokra is. Még a szektor szereplői, gyártók és forgalmazók sem számítottak rá, hogy ez az építőiparban is előfordulhat, többek között a legnépszerűbb Porotherm téglával.