A várandósság egyszerre végtelen boldogság egy nő számára és egy felelősségteljes út kezdete. A magzat tökéletes fejlődése nagy odafigyelést igényel az anyuka részéről. Még fontosabbá válik az egészséges, harmonikus élet kialakítása, fel kell készíteni a testet és a lelket a következő hónapok változásaira, kihívásaira, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Pár hét és itt a téli szünet, amely talán a nyári szünet után a második olyan időszak, ami igazán kihívás elé állítja a szülőket. De nem csupán őket, hanem a gyerekeket is. Emlékszel még, hogyan teltek a téli szünetek gyermekkorodban? Elröppent egy pillanat alatt? Vagy untad már magad, és még te is meglepődtél azon, hogy mennyire várod már, hogy ismét iskolába mehess? Miért volt ez így? Mai cikkünkben ennek járunk utána, illetve tippeket is hozunk, hogyan válhat a téli szünet izgalmassá.

2021. november 15., 09:16

A lézeres távolságmérő egy nagyon hasznos kis műszer, amellyel gombnyomásra mérhetünk nagyobb távolságokat is. Ez az eszköz nagyban megkönnyíti a mérési folyamatokat azok számára, akiknek munkakörükhöz tartozik a távolság- és felületmérés. Azonban nem csak a szakemberek veszik hasznát, hanem a magánemberek is, a hétköznapi mérések, esetleg felújítások alkalmával. 

2021. november 7., 10:41

Az év vége egyet jelent a karácsonyi hangulattal, a bevásárlással, a készülődéssel, a meglepetésekkel, a meghittséggel, a közelgő szilveszteri bulik megszervezésével és persze az ünnepek alatti étel-ital orgiával, ami még a legkeményebb akaratúakat is komoly kihívások elé állítja.