Molnár Anikó ezért örül, hogy nem vállalt gyereket

Molnár Anikó már az édesanyjától is meghökkentő tanácsot kapott, és úgy érzi, az élet visszaigazolta, amint az anyuka mondott.

2023. szeptember 4., 11:27

Szerző:

Molnár Anikó az utóbbi időben az OnlyFans nevű oldalra készít fizetős tartalmakat, és a hírek szerint ezzel szép összeggel egészíti ki a jövedelmét, amit sminktetoválóként keres meg.

Az egykori realityszereplő azonban még így se látja különösebben pozitívnak az anyagi helyzetét, és kifejezetten aggódik a jövő miatt – nagyjából ugyanúgy tart a jövőtől most is, mint az OnlyFans előtti időszakban.

Van egy Dr. Milesz News Channel nevű csatorna a YouTube-on, ahol celebinterjúk láthatók, és a legutóbbi vendég Molnár Anikó volt. A 47 éves médiaszereplő itt beszélt arról, hogy édesanyja is javasolta neki, hogy ne vállaljon gyereket.

„Azt mondta, jól teszed, ha nem szülsz. Igaza volt. Nem azt akarta mondani ezzel, hogy megbánta, hogy megszült, hanem elmondta, mivel jár egy gyereknek a nevelése. Onnantól kezdve te másodhegedűs leszel a saját életedben, megszűnsz létezni”

– idézi Molnár Anikó szavait a Blikk.

„A saját jövőnket nem látjuk. Nem látom, mi lesz velem hatvanévesen, nem látom, hogyan fogok anyuról gondoskodni, ha ténylegesen egészségi problémái lesznek. Ezt sem látom, a saját nyugdíjas éveimet sem. Akkor hogyan látnám most egy ötéves gyerek jövőjét?”

Molnár Anikó említi, hogy egy időben maga is nagy esküvőre vágyott, de már nem hisz a holtomiglan-holtodiglanban:

„az én dédszüleim gyűlölték egymást, utálták egymást, csak bele voltak kényszerítve a helyzetbe. A nagyszüleimnek már sikerült elválniuk, de én nem hiszek abban, hogy egy esküvőn örökkön-örökkére teszünk fogadalmat. Addig legyünk együtt, amíg egymást boldoggá tudjuk tenni. Én nem akarok elpazarolt életet élni.”

A teljes, bő félórás időtartamú videót alább lehet megtekinteni.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)