Molnár Anikó már a trappistát is visszateszi a polcra, nyaralni ő sem megy

Molnár Anikó retteg a jövőtől az élelmiszerek drágulása miatt, Bíró Ica sem tud megengedni magának egy nyaralást.

2022. július 20., 09:03

Szerző:

Az élelmiszerek drágulása kapcsán az RTL Klub interjút készített Molnár Anikóval és Bíró Icával: mindketten azt mondják, hogy annyira spórolniuk kell, hogy idén nem engedhetik meg maguknak a nyaralást.

Molnár Anikó három éve nyaralt utoljára, de idén elment volna Görögországba, de ezt most lemondta.

„Amilyen hírek most vannak, fogalmunk sincs, hogy mi lesz. Nem tudom, hogy nyugodt szívvel kifizethetnék-e 2-300 ezer forintot egy nyaralásra, ami később nem fog hiányozni a kasszából. Vagy inkább tartsam meg azt, hogy nehogy az legyen, hogy elmegyek nyaralni, jól érzem magam, utána pedig a kutyáimnak pont nem tudok majd kaját venni”

– mondja az egykori realityszereplő, aki a hétvégén hosszú Insta-videókban ecsetelte, milyen kilátástalan a helyzete jelenleg.

Kikapcsolódás helyett Molnár Anikó inkább dolgozni próbál: sminktetoválóként dolgozik Budapesten, de a bejárás Pomázról szintén egyre nagyobb gondot okoz. A fő problémák közé tartozik lassan a szimpla bevásárlás is.

„Egy szimpla, legegyszerűbb trappista sajt is kétszer annyiba kerül, mint eddig. Előfordult velem, hogy azt mondtam, hogy ennyit nem vagyok hajlandó fizetni egy sajtért és visszatettem a polcra”

– meséli Molnár Anikó.

Bíró Ica hasonló helyzetről számol be, ő sem nyaralni megy, inkább a házát próbálja szigetelni még most a nyáron, hogy télen tudjon majd spórolni a rezsin.

Íme a teljes interjú.

Adók, áremelkedések, celebek

Tóth Gabi felháborodott, hogy mekkora óradíjat kért tőle a bébiszitter

Geszti Pétert új dalt írt a kata-törvényről

Pottyondy Edina videót publikált a kata-törvényről: Lehetett tudni, hogy ez lesz

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)