Molnár Anikó videón vallja be, hogy retteg a jövőtől: Összeszorul a gyomrom

Molnár Anikó az Instagramon közvetített egy vallomást arról, ő is milyen nehéz helyzetbe került. Gyertyával fogunk a télen világítani?

2022. július 16., 11:33

Szerző:

Molnár Anikó roppant elégedetlen az ország helyzetével, és erről hosszasan beszélt követőinek az Instagramon egy itt-ott trágár kirohanásban.

„Mosolygok, bár nem sok okom van rá”

– kezdte Molnár Anikó az első élőzését pénteken, amiket estefelé több is követett, és azokban már nem is mosolygott, hanem félelmeiről, szorongásairól vallott Magyarország helyzetének kapcsán.

A Való Világ révén országos ismertséget szerzett médiaszemélyiség a fenti posztot is megosztotta, ami elég sötét képet fest arról, hogy milyen tél vár Magyarország lakosaira úgy, hogy a megélhetés-lakhatás költségei egyre nőnek, a fizetések viszont egyre kevesebbet érnek.

Később posztolt monológjaiban Molnár Anikó arról beszél, hogy nem tudja, meddig fogja tudni megengedni magának, hogy kocsival bejárjon Pomázról a munkája miatt a XIII. kerületbe, ahol sminktetoválóként dolgozik, és a főnökei nem fogják tudni fenntartani a szalont. De mint mondja, még az a legkisebb probléma, hogy otthonról kell majd dolgoznia – de vajon lesznek-e még kliensei, akik meg tudják engedni maguknak a tetováltatást.

Molnár Anikó attól tart, hogy az egész ország le fog állni, mert a rezsiköltség emelkedése mindenkinek elviszi majd az összes bevételét: a boltokban nem lesz vásárló, de a magas rezsi miatt a boltok úgyse fognak tudni nyitva tartani.

„A bevásárlóközpontoknak annyi”

– próbálja elképzelni 2022-23 telének magyar valóságát Molnár Anikó, azt találgatva, hogy vajon egyáltalán gyertyával fognak-e tudni világítani az emberek, ha már áram nem lesz, de azt mondja, hogy ha nem lesz bolt, akkor gyertyát se lehet majd venni.

A médiaszemélyiséget különösen felháborítja, hogy a fogyasztókat túlköltekezéssel vádolják, illetve hogy a magánvagyon lefoglalása egyáltalán szóba került:

„meg mondják ezt a magánvagyon elkobzást?! Menjenek már a büdös kurva anyjukba, de tényleg! Az ember egész életében küzd, gürcöl, hitelt fizet, az erején felül dolgozik, nem is egy ember, hanem az egész család. És aztán el akarják venni a magánvagyont?!”

Molnár Anikónak vannak háziállatai, és ez a téma szintén szorongással tölti el:

„megint egy másik téma, az állatok. A gyomrom összerándul egyébként.”

Erről a folytatásban is beszél, említve, hogy két év alatt 200%-kal lett drágább a macskakaja:

„eddig is borzasztóan nehéz volt az állatokat eltartani. [...] Ott tartok, hogy nem merek... Terültem van, otthonom van, helyem lenne, de nem merek kutyát örökbe fogadni, mert a táp, a kaja, a hús, az ellátásuk olyan szinten megemelkedett, hogy én most attól rettegek még pluszban, hogy rengetegen fogják útjukra engedni az állataikat, és rengeteg kóbor kutya lesz, illetve nagyon-nagyon sok éhező állat lesz.”

A következő gondolatokkal fejezi be a monológot:

„remélem, hogy ez az egész csak egy kurva rossz rémálom, amiben benne vagyunk, és ennek a fele sem lesz igaz. [...] De mi van, hogyha nem?”

Molnár Anikó, amikor nem az ország jövője miatt szorong

Videó - Molnár Anikó kemény kritikája: Pontosan úgy lehet valaki ilyen paraszt, mint ahogyan ti vagytok ilyen parasztok

Molnár Anikó 28 kilótól szabadult meg: kiderült, hogyan

Molnár Anikó „alig fürdőruhában” fotózta magát: ez nagyon szexi lett

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)