Molnár Anikó a kutyák miatt szakított legutóbbi párjával, íme, min vesztek össze

Molnár Anikót már ötször jegyezték el, legutóbbi kapcsolata nemrég ment tönkre.

2022. április 8., 10:54

Szerző:

Molnár Anikóval kapcsolatban decemberben még arról tudósítottunk, hogy az egykori nagy Ő újra szerelmes, de a TV2 friss riportjából kiderül, hogy már ennek a kapcsolatnak is vége. A sminktetoválással foglalkozó médiaszemélyiséget a Tények Plusz egy jósnőhöz kísérte el, ahol Molnár Anikó azt a hírt kapta, hogy hamarosan újabb férfi érkezik az életébe. Ez valóban egész valószínűnek tűnik, tekintve, hogy az egykori realitysztár már öt olyan kapcsolatban volt, amelyben eljutottak az eljegyzésig – miért pont most állna meg? Ráadásul Molnár Anikó maga is elmondja, hogy miután ennyi eljegyzése szakítással végződött, már nagyon vágyik rá, hogy egyszer végre össze is házasodjon valakivel:

„nagyon szeretnék férjhez menni. De sírósan szeretnék, nagyon boldogan, szerelemből, sírósan szeretnék férjhez menni. Lett volna eddig már több lehetőségem, azt hiszem, ötször voltam eljegyezve eddig életemben, de soha nem mentem férjhez. Nem éreztem azt, hogy bömbölnék az oltár előtt, én meg bömbölni szeretnék a boldogságtól. Én ezt kivárom.”

Molnár Anikó elmeséli az alább megtekinthető videóban, hogy a legutóbbi kapcsolatában mi vezetett szakításhoz. Több dolog miatt is folyamatosan konfliktusok alakultak ki közöttük, de egy példaként a következőket mondja:

„a kutyámat nem engedte, hogy az én ágyamban aludjon. Az én otthonomban. És akkor mondtam, hogy ha a kutyámat nem szereti, akkor engem sem szeret igazán. Aki nem tudja megszeretni a kiskutyákat, akik egyébként imádják – akkor nincs közös kapcsolódási pontunk.”

Íme a videó.

Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet

Vajna Tímea most két kutyáját magánrepülőztette meg

Új taggal bővült Hosszú Katinkáék családja: befogadtak egy kutyát

Andrew Lloyd Webbernek annyira nem tetszett a Macskák film, hogy utána vett egy kutyát

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)