Íme Molnár Anikó új szerelme, egy romantikus helyen csókolóztak

Molnár Anikó maga posztolta a csókfotót Instasztoriban, íme, mit lehet a férfiról tudni.

2021. december 13., 08:27

Szerző:

Molnár Anikóért 15 évvel ezelőtt versenyeztek a férfiak a nemrég újraindult A Nagy Ő című műsorban. Azóta sok minden történt, és a jelenleg sminktetoválóként dolgozó médiaszemélyiségnek az utóbbi egy-két évben párkapcsolatáról nem lehetett tudni.

A jég azonban most megtört: Molnár Anikó vasárnap délután romantikus képeket posztolt 24 óra után automatikusan eltűnő Instagram-sztori formájában a közösségi médiában. Kattintson ide, ha meg szeretné nézni a képeket és még időben van!

A felvételek egyikén Molnár Anikó és új szerelme egy karácsonyfa alatt csókolják meg egymást, a fotót a 46 éves híresség csillogó szívekkel egészítette ki. Az alkalomról készült további két sztoriból kiderül, hogy a szerelmespár Budapesten, a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban romantikázott. A Bors emlékeztet, hogy Molnár Anikó a múlt hónapban állította át a Facebookon, hogy kapcsolatban van, tehát egy igen friss kapcsolatról van szó. A férfiról annál többet nem lehet tudni, hogy nem ismert a médiából, és úgy tűnik, egyelőre nem is vágyik a szereplésre.

Amit viszont permanens posztban is megosztott Molnár Anikó vasárnap este: lett a fülében egy „antidepi piercing”. Íme.

Az új kapcsolat és az antidepi piercing már csak azért is jókor jön, mert Molnár Anikót anyagilag és lelkileg egyaránt nagyon megviselte a járvány időszaka, erről ide kattintva olvashat többet.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)