Tóth Dávid bevallotta: a haverjai szerint ciki, hogy elvállalta A Nagy Ő-t

Tóth Dávid elmondta, ki mit szólt hozzá a környezetében, hogy ő a tévében egy realityben keres párt.

2021. december 8., 13:35

Szerző:

Elindult A Nagy Ő című társkereső reality új évada a TV2-n, és a címszereplő ebben az évadban Tóth Dávid olimpikon, világbajnok kajakozó.

A 36 éves sportoló az Ébredj velünk! című műsor vendége volt a Life TV-n, és ebben azt a kérdést kapta, hogy mit szólt a környezete, hogy elvállalta a szereplést ebben a játékban, nem zrikálták-e miatta a barátai. Tóth Dávid azt válaszolta, hogy de:

„a barátaimtól abszolút, volt zrikálás rendesen, és ez a mai napig tart. A szüleim részéről viszont abszolút támogatás volt, és anyukám azt mondta, hogy neki teljesen mindegy hol találom meg a boldogságot, hogyha egy tévé műsorban, akkor az legyen egy tévéműsor. Neki mindegy, csak tényleg legyek boldog, ez a legfontosabb.”

És hát nem tudhatjuk, hogy a kommentelők is Tóth Dávid barátai-e, de Tóth Dávidnak A Nagy Ő-vel kapcsolatos legutóbbi, fent látható posztja alá is odakerült néhány (maradjunk ennél a szónál) zrikáló hozzászólás. „Szánalmas ez az egész műsor, sajnálom, hogy a pénzért bevállaltad. Azt hittem, van benned tartás, hogy nem vállalsz el ilyen műsorokat. Szerintem egy életre lejárattad magad” – írja valaki. Más a következőképpen fogalmaz: „eddig kedveltelek, a műsornak elég volt a bemutatóját megnézzem, és már csalódtam benned.” Mint ahogy az alábbi interjúban sem, Tóth Dávid a közösségi médiában szintén nem reagál ezekre a véleményékre.

A Nagy Ő idei legkihívóbb versenyzője egyébként minden bizonnyal Aleksandra, kattintson ide róla szóló cikkünkért!

(Kiemelt kép: Tóth Dávid Instagramja)