Íme a Nagy Ő legkihívóbb versenyzője, aki azonnal kiverte a biztosítékot a vetélytársainál

Tűzpiros, felsliccelt, szexi ruhában érkezett a Nagy Ő nehézbombázója. 

2021. december 6., 10:25

Szerző:

Vasárnap este került a TV2 képernyőjére a már tavaly beharangozott Nagy Ő első epizódja, ebben az évadban pedig Tóth Dávid kajakozó keresi élete párját. Az első részben bemutatták a versenyzőket, akik a sportoló szívéért küzdenek majd, a rivalizálás pedig azonnal megkezdődött, amint megérkezett a legkihívóbb lány.

A műsorvezető, Stohl András segít Tóth Dávidnak megtalálni az igazit, akit 21 lány közül választhat ki a kajakos. A jelöltek a bemutatkozó estén felmérhették egymást és az erőviszonyokat, de a “nehézbombázóként” aposztrofált Aleksandra megjelenésével azonnal kivívta vetélytársai ellenszenvét, ugyanis egy sokat mutató, szexi ruhában jelent meg.

„Kicsit kint van mindig mindenem”

– reagálta a Aleksandra, mikor egy másik versenyző megdicsérte tűzpiros, merészen felsliccelt ruháját, ami épphogy csak eltakarta a lány fenekét.

„Nem őt választanám legjobb barátnőnek, ha lehet így fogalmazni. Nem látok benne konkurenciát, a Dávidhoz nem egy ilyen nő való”

– jegyezte meg már csak a kamerák előtt a 35 éves, vállalkozóként dolgozó Éva, miután meglátta a merész ruhában érkező bombázót.

„Engem a nők nem kedvelnek, riválisnak tekintenek általában”

– ecsetelte a Aleksandra, akinek az érkezése egyből felkorbácsolta a kedélyeket.

(Kiemelt kép: TV2 Nagy Ő Instagram-oldala)