Vajna Tímea most két kutyáját magánrepülőztette meg

A kutyákon kívül egy hazai hírességet is vitt magával a különjáraton.

2021. október 7., 11:11

Szerző:

Vajna Tímea a múlt héten hazajött Magyarországra, és az egyik itthoni elintéznivalója egy műtéti beavatkozás volt – kattintson ide a cikkünkért, amelyben erről részletesebben írtunk! Andy Vajna özvegye azóta már vissza is tért Los Angelesbe, és az útját többek között az alábbi posztban örökítette meg az Instagramon. A szintén fedélzeten voltak kutyái – a két eb az elmúlt egy évet Magyarországon töltötte.

Vajna Tímea azt írja, hogy nem akarta, hogy a kutyáinak baja essen a csomagtérben, ezért az utastérben utaztak ők is. Vajna nem repült egyedül, hozzáteszi, két barátnőjét szintén vitte magával, akik közül az egyik Návai Anikó volt. Az újságírónő, akiről a legutóbb a Scarlett Johannsonnal kapcsolatos ügy miatt volt szó országszerte a hírekben, maga is posztolt képeket a repülőútról.

„Köszönöm, hogy bőkezű és kedves voltál hozzám. Csodálatos, édes, gondoskodó barátja vagy az embereknek és állatoknak egyaránt”

– üzeni egy angol nyelvű kommentben Návai Anikó Vajna Tímeának.

Vajna Tímea ezen kívül most ünnepelte a születésnapját, és Instagram-sztorijaiból kiderül, hogy kapott virágot vőlegényén, Zolin kívül többek között Sarka Katától is. A hírhez lazán kapcsolódik még, hogy 2018-ban nagy felháborodást váltott ki, amikor Vajna Tímea magánrepülőgéppel vitte el a macskáját állatorvoshoz, erről akkoriban ebben a cikkben írt a 168.

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)