Kiderült, Vajna Tímea miért tért most haza Magyarországra egy év után

Megdöbbentő és jópofa posztokkal árulta el, mivel telnek első napjai itthon.

2021. október 1., 12:41

Szerző:

Az alábbi poszttal tette közzé Vajna Tímea majdnem pont egy évvel ezelőtt, 2020. október 11-én, hogy megérkezett Los Angelesbe. A médiaszemélyiség azóta is Amerikában tartózkodott, mint írta, az állampolgárság megszerzése érdekében maradt kint huzamosabb ideig.

Egy év elteltével Andy Vajna örököse a héten visszatért Magyarországra, és itthonról posztolt első Instasztorijai arról szóltak, hogy újra találkozhatott itthon maradt a háziállataival: kutyáival és madaraival. Szintén publikált videót arról, hogy az USA-ban maradt háziállataira távollétében egy erre szakosodott cég vigyáz. Azóta újabb, automatikusan eltűnő videókat publikált, és ezekből kiderül, hogy mi volt az egyik fő célja a hazalátogatásának, de először is természetesen felkereste testvérét, Palácsik Lillát, hogy egy év után újra találkozhasson unokaöccsével.

És még egy fontos dolog miatt tért haza Vajna Tímea. Az előző műtétjéről már közölt felkavaró képeket, itt írtunk róluk, de most további nőgyógyászati beavatkozásokra van szüksége, méhtükrözést fognak nála végrehajtani. Ezért befeküdt egy magánkórházba, innen jelentkezik be friss sztorijaiban a műtét előtt készült képekkel:

„Kiváló orvosok, és itt igazán foglalkoznak a lelkemmel. Speciális vizsgálatokat végeznek a méhben... amúgy imádom az altatást”

– írja Vajna Tímea, a legutolsó mondatot egy szmájlival kísérve. A médiaszemélyiség Instasztorijait egyébként mindig érdekes figyelni: a legutóbb arról posztolt, hogy nem érti, hogy miért kéne neki adót fizetnie, erről bővebben ide kattintva olvashat.

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)