Vajna Tímea nem érti, miért kell adót fizetnie

Az Instagramon írta meg, mi az oka, hogy megkérdőjelezi az adófizetési kötelezettséget.

2021. szeptember 15., 14:07

Szerző:

24 óra után automatikusan eltűnő Insta-sztorit publikált szerda délelőtt Vajna Tímea egy politikai kérdésben. Ha ön még időben van, ide kattintva nézheti meg a videót, de alább látható belőle két képernyőfotó. A sztori egy bűnügyi tudósítást tartalmaz arról, hogy fegyveresek kiraboltak Los Angelesben egy borbélyszalont.

 

„Miért fizetünk adót? minek? Zéró a közbiztonság...”

– érvel Andy Vajna filmproducer özvegye, aki viszonylag ritkán szokott politikai kérdésekben állást foglalni. Vajna Tímea legtöbb posztja az Instagramon általában szépségről-luxusról, illetve új párkapcsolatáról szól, mint például a legutóbbi is.

Vajna Tímea politikai témájú sztorija azért különösen érdekes, mert az adófizetés témája, különösen a nagy cégek és a gazdag emberek keményebb megadóztatása jelenleg kiemelten fontos témának tűnik az USA-ban. Maga Biden elnök jelentette be tegnap, hogy csökkenteni fogja a középrétegek adóterheit, viszont a legvagyonosabbaknak többet kell majd befizetniük az államkasszába.

A gazdagabbak megadóztatása még a hétfő este tartott Met-gálán is téma lett. A divatvilág legelegánsabb estélyén sok sztár és tervező mellett részt vett ugyanis Alexandria Ocasio-Cortez politikusnő is, és ruháján egy nagy vörös „adóztassuk meg a gazdagokat” felirat volt látható. Eléggé úgy tűnik, hogy Vajna Tímea Instasztorija erre a kezdeményezésre válaszol egy ellenérvvel.

(Kiemelt kép: Vajna Tímea Instagramja)