Videó - Molnár Anikó kemény kritikája: Pontosan úgy lehet valaki ilyen paraszt, mint ahogyan ti vagytok ilyen parasztok

Kiborult az egykori valóságshow-sztár.

2022. április 29., 13:33

Szerző:

Molnár Anikó kendőzetlen őszinteséggel mondta el a véleményét azokról, akik nem jelennek meg az időpontjukon és még arra sem veszik a fáradtságot, hogy jelezzék, nem fognak odaérni. Az egykori valóságshow-sztár évek óta a szépségiparban dolgozik, ám a vendégekkel sokszor meggyűlik a baja. Most a közösségi-oldalán fakadt ki.

”A másik ember tisztelete alapvető emberi tulajdonságnak kellene lennie. Nem ő az első és egyetlen, aki ezt megcsinálja velem, a kolléganőimmel, a szépségiparban dolgozó ismerőseimmel és olyanokkal is, akiket nem ismerek...Erről szokjatok már le! Akkora bunkó tahó dolog, hogy a legjobban ti lennétek felháborodva, ha ezt veletek csinálnák meg”

- mondta a videójában Molnár Anikó, aki név szerint is megnevezte az illetőt, aki nem ment el az időpontjára.

Molnár Anikó arról is beszélt, hogy jóval olcsóbb áron dolgozik, mint más sminktetoválók. Továbbá nem csak az ő idejét és pénzét rabolják az ilyen vendégek, de a munkatársa is azért nem tudott dolgozni, mert úgy volt, hogy az egykori valóságshow-sztár lesz az üzletben a vendégével.

„Őrjöngenétek, csapkodnátok és kikérnétek magatoknak, hogy hogy lehet valaki ilyen paraszt. Na, pontosan úgy lehet valaki ilyen paraszt, mint ahogyan ti vagytok ilyen parasztok. Úgyhogy ezt véssétek az eszetekbe!”

- mondta a sztár.

Néha Molnár Anikó magánéletébe is betekinthetünk

Négy évig bírta az idegrendszerem, aztán puff, pánikbetegség

Molnár Anikó a kutyák miatt szakított legutóbbi párjával, íme, min vesztek össze

Molnár Anikó Bochkor Gáborról: Sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)