Videó - Molnár Anikó a hirtelen jött sikerről beszélt: Négy évig bírta az idegrendszerem, aztán puff, pánikbetegség

Molnár Anikónak anno az egész ország megismerte a nevét.

2022. április 2., 13:12

Szerző:

Molnár Anikó a Palikék Világa by Manna Hová Tűnt? című adásában vallott arról, hogyan élte meg, amikor hirtelen egész Magyarország megismerte a nevét. A műsorban kiderült, hogy az egykori valóságshow-sztár egészsége is megromlott az elmúlt időszakban. 

Molnár Anikó évek óta teljesen átlagos életet él, jelenleg sminktetoválóként dolgozik, mert úgy gondolta, hogy a médiából nem lehet megélni, vágyott egy fix fizetésre:

„Betoltak a csőbe egy pomázi lányként, azután kijöttem, mint kész termék, miközben a csőben nem történt velem semmi, nem volt produktum, nem voltam énekesnő, színésznő, műsorvezető. Sok valóságshow-szereplőnél látom azt, hogy nem csinálnak semmit, mégis azt gondolják, hogy nekik jár a kamera, a stúdió, a műsorvezetés, a szereplés”

- kezdte a műsorban Anikó, amit a Blikk szúrt ki.

Molnár Anikó elárulta, hogy a hirtelen jött siker után teljesen össze volt zavarodva, hiszen még a legtávolabbi faluban is tudta a delikátos néni, hogy kicsoda ő.

„ Azt sem tudtam, hogy mi van velem, a semmiből rám szakadt az egész ország, ráadásul az 50%-a imádott, 50%-a gyűlölt. Olyan önképzavar alakult ki, hogy azt se tudtam, merre vagyok arccal”

- folytatta.

Az egykori valóságshow-sztár azt is elárulta: nem vállalna műsorvezetést, hiszen sosem tanulta és nem akar olyat csinálni, amit nem tud. Szerinte sokan ott hibázzák el, hogy ha szerepeltek egy realityben, akkor utána mindezeket az új munkákat, feladatokat elvárják.

„Nagyon sokan ott hibázzák ezt el, hogy elvárják mindezeket, azért, mert voltak egy valóságshowban, ahol nem csináltak semmit, felkeltek, főztek, élték az életüket. Szerencsére ebbe a hibába nem estem bele, nem pozícionáltam túl magam, de óriási volt a nyomás. Tudtam, hogy nem vagyok senki, nem tettem le az asztalra semmit, de mégis én voltam az A kategóriás celeb. Nem állt össze a kép, olyan volt, mint egy mozaik, egy puzzle, ami nem állt össze az agyamban. Négy évig bírta az idegrendszerem, aztán puff, pánikbetegség, szorongás, nem mertem a kapun kívül menni”

- mondta Molnár Anikó. 

A műsorban az is kiderült, hogy Molnár Anikó egészsége az elmúlt évek során jelentősen megromlott, habár a munkáját szereti, de fájdalmai vannak a sok, egy helyben való görnyedéstől. Továbbá inzulinrezisztenciát is diagnosztizáltak a hírességnél és a pánikbetegsége is a mai napig megmaradt, ezekre mind gyógyszert szed. Hozzátette, hogy a szerelemre vágyik, de arról lemondott, hogy édesanya legyen.

A teljes adást itt nézhetik vissza: 

Nemrégiben Bochkor Gáborról vallott

Molnár Anikó Bochkor Gáborról: Sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)