Molnár Anikó Bochkor Gáborról: Sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk

Molnár Anikó és Bochkor Gábor 2005-ben szakítottak. 

2022. március 31., 09:14

Szerző:

Molnár Anikót rengeteg csalódás érte a szerelemben az elmúlt évek során. Az egykori valóságshow-sztár reméli, hogy hamarosan rátalál az igaz szerelem. Talán sokan még ma is emlékeznek, hogy a 2000-es évek elején Molnár Anikó Bochkor Gáborral alkotott egy párt, ám végül 17 évvel ezelőtt a szakítás mellett döntöttek. A sztár most a rádióssal való kapcsolatáról beszélt. 

„Gáborral esküvőt terveztünk, és sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk. Ő kezdeményezte mindkettőt, majd semmi sem lett belőle. 2005 óta pedig nem is beszéltünk egymással. Pedig hihetetlen mély érzésű ember, aki nagyon tud szeretni, csak sajnos nem tartósan”

- mesélte a Story Magazinnak Molnár Anikó, amit a Blikk szúrt ki. 

Molnár Anikó legutóbbi kapcsolata nemrégiben ért véget. A hetilapnak azt is elárulta, hogy nagyrészt ő szokta kezdeményezni a kapcsolataiban a szakítást és többször előfordult vele, hogy az exek szerettek volna még egy esélyt kapni tőle. A sztár a kapcsolataiban is rendkívül gondoskodó, ezért is fordulhat elő, hogy a férfiak elkényelmesednek mellette. Molnár Anikó elmondása szerint örömmel főz, mos és kiszolgálja őket és ők azt gondolják, hogy ez alanyi jogon jár. A ma már inkább szépségiparban tevékenykedő híresség nem keresi a kalandokat és a rosszfiúkat, egy olyan férfit keres, aki a mindennapokban a társa lenne és jóban-rosszban kitartanának egymás mellett. 

Sztárok és a szerelem

Kiderült: ezt csinálja Puskás Peti, amikor Dallos Bogi elfoglalt

A szakítás után újra együtt Szellő István és Gubík Ági?

Hazatért Mexikóból Berki Krisztián és Berki Mazsi: elárulták, milyen most a házasságuk

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)