Molnár Anikónak bejött vetkőzés, milliókat keres havonta: itt a pontos összeg

Molnár Anikó még a mellét is megnagyobbította, hátha attól méginkább belendül az üzlet.

2023. június 29., 11:05

Szerző:

Molnár Anikó túl van egy mellnagyobbításon, és fizetős OnlyFans-oldalának követői-vásárlói már bizonyára látták is ennek az eredményét. Új méreteiről most azonban az Instagramon is többet mutat, mint eddig bármikor.

A 47 éves médiaszemélyiség most a Story magazin címlapjára került azzal, hogy elárulta, mennyit hoz neki a konyhára az online vetkőzés. Tavaly még anyagi gondokról számolt be, idén viszont már havi ötmilliót keres erotikus videóival-fotóival.

Molnár Anikó többek között a következőket mondja a lapban, elárulva, hogy azért az a havi ötmillió mégsem csak színtiszta nyereség:

„van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom.”

Hozzáteszi a következőt is:

„nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban.”

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)