Molnár Anikónak megjósolták, hogy a párja tönkreteszi majd

Molnár Anikónak kártyából jósolt egy színésznőként is ismert javasasszony, videó!

2022. augusztus 8., 11:31

Szerző:

Molnár Anikó szerepelt a TV2-n a Mokka című reggeli műsorban. Az adás kedvéért jósnőhöz fordult, és a kártyákat nem is akárki vetette, hanem a színitanodájáról is ismert színésznő, Gór-Nagy Mária. Gór-Nagy Mária az adásban elmondja, hogy harminc éves kora óta foglalkozik jóslással, először cigánykártyával kezdte, de most már tarotból jósol. Annyi kliense van, hogy nehéz nála időpontot kapni, de Molnár Anikónak, illetve a TV2-nek csak sikerült egy alkalmat leszerveznie.

Molnár Anikónak az a kérdése Gór-Nagy Máriához, hogy akire éppen gondol, az megfelelő személy-e társnak. Erre a javasasszony a következőket mondja:

„ez egy ördögi kapcsolat, lenulláz téged és depressziót okoz”.

Molnár Anikó újra rákérdez:

„hogyha vele maradok, akkor azt mondod, hogy nem leszek boldog?”

Ebből az következik, hogy Molnár Anikó jelenleg valamiféle kapcsolatban van az illetővel, de a kártyajóslás szerint nem vezet jóra a viszony. A médiaszemélyiség egy hónappal ezelőtt beszélt arról, hogy éppen ismerkedik valakivel, talán erről a kapcsolatról lehet szó. Gór-Nagy Mária mindenesetre még egyszer megerősíti, hogy az illető tönkreteszi majd az egykori nagy Ő-t, ha sokáig mellette marad. A javasasszony azonban hozzáteszi, hogy a távolabbi jövőben eljöhet az igazi szerelem, ha Molnár Anikó teljesen új életet kezd.

Íme a videó.

Molnár Anikó élete

Molnár Anikó videón vallja be, hogy retteg a jövőtől: Összeszorul a gyomrom

Molnár Anikó durván kiakadt, miután több kéretlen péniszfotót kapott

Molnár Anikó 28 kilótól szabadult meg: kiderült, hogyan

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)