Molnár Anikó durván kiakadt, miután több kéretlen péniszfotót kapott

Molnár Anikó a közösségi oldalán mondta el a véleményét.

2022. július 8., 13:42

Szerző:

Molnár Anikó az Instagram oldalán mesélte el, hogy az elmúlt napokban egyre több kéretlen üzenetet kapott, vagyis pontosabban néhány férfi a péniszfotóját küldte el neki.

„Ne küldözgessenek a farkukról képeket, mert nem érdekel. Annyira egy tapló dolog”

- mondta a bejegyzésében az egykori valósághow-sztár.

„Az elmúlt hetekben ez megszaporodott. Egyáltalán nem érdekel, hogy milyen és mekkora. Nem értem ezeknek az embereknek a lelkivilágát. Biztos azt gondolják, hogy „húú most átküldöm a méretes cerkámról a fotót, aztán majd azt mondja a lány, hogy húúúú azonnal gyere”. Ez minősíti rendesen a  srácokat. Tegnap beszélgettem egy sráccal, és azt mondta, hogy meg fogok lepődni, de lányok is csinálnak ilyet. Átküldik tök ismeretlenül a muffról a fotót. Mi ez? Felhívás keringőre? Tényleg nem vágom. Mindenki siránkozik, hogy nincs normális férfi és nincs normális nő”

- folytatta a szépségiparban dolgozó sztár, amit a Bors szúrt ki.

Majd Molnár Anikó azt fejtegette, hogy mégis, hogyan akarnak normális nőt azok, akik a péniszükről küldenek fotót minden lehetséges szögből. Azt is elmondta, hogy amikor nem reagál ezekre az üzenetekre akkor sokan azzal bombázzák, hogy miért nem válaszolt. Majd leszögezte, hogy ő bizony az interneten nem ismerkedik.

Molnár Anikóról írtuk

Molnár Anikó 28 kilótól szabadult meg: kiderült, hogyan

Molnár Anikó a kutyák miatt szakított legutóbbi párjával, íme, min vesztek össze

Molnár Anikó Bochkor Gáborról: Sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)