Zalatnay Sarolta figyelmeztette Molnár Anikót: ezt meg fogja bánni

Zalatnay Sarolta már túl van azon, amibe Molnár Anikó csak most vágott bele.

2023. június 4., 06:21

Szerző:

Zalatnay Sarolta reagált a hét plasztikahírére: Molnár Anikónak az elérhető legnagyobb implantátumokat tették be a héten, aminek köszönhetően az egykori Nagy Ő kebleinek térfogata 650 köbcentivel gyarapodott. Az egykori valóvilágos médiaszereplő még lábadozik mellnagyobbító műtéte után, de követői minden bizonnyal alig várják, hogy láthassák a beavatkozás eredményét.

Nos, a Ripost nem véletlenül kérdezte pont Zalatnay Saroltát erről a témáról: a 74 éves énekesnő maga is megcsináltatta a mellét annak idején, de később kivetette az implantátumokat.

„Annak idején én is úgy éreztem, hogy nagy méretű implantátumot szeretnék, mert azt láttam esztétikusnak, és bár jó ideig valóban jól is funkcionált, mi több baromi jól nézett ki, de egy ponton túl teherré vált, pont a mérete miatt”

– meséli Zalatnay Cini, akinek annyira azért nem is voltak nagyok az implantátumai, mint Molnár Anikóéi.

Az énekesnő óva inti Molnár Anikót, arra figyelmezteti, hogy ekkora implantátumok komoly gondokat, fájdalmakat fognak okozni. Többek között a következőket nyilatkozta:

„egy ekkora implantátumnál egész egyszerűen elkerülhetetlen, hogy az idő múlásával ne okozzon hátfájást a viselőjének.”

Michelle Visage részben magyar származású, amerikai tévésztár szintén évtizedekig élt mellimplantátumokkal, de pár évvel ezelőtt rengeteg egészségügyi problémája miatt Zalatnay Saroltához hasonlóan ő is kivetette őket. Kettejük között a különbség az, hogy Michelle Visage melleinek visszakicsinyítéséről dokumentumfilm is készült Explant címmel. Ezt lehet alább megtekinteni.

(Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta Instagramja)