Zalatnay Sarolta elárulta, mivel fogadta őt a parancsnok a börtönben

Zalatnay Sarolta a börtönbevonulással kapcsolatban Galambos Lajosnak adott tanácsot.

2023. április 30., 07:27

Szerző:

A hét egyik nagy híre volt, hogy hosszas procedúra után bevonult a börtönbe Galambos Lajos, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos büntetésének letöltését. A Lagzi Lajcsi néven is ismert, áramlopásért elítélt zenészről ebből az alkalomból Zalatnay Saroltát kérdezte a Blikk, hiszen ő jól tudja, milyen az, ha az ember országosan ismert sztárként kénytelen bevonulni a börtönbe. A 75 éves énekesnő a következőképpen emlékszik vissza saját büntetésére:

„egy zenésznek, akinek különösen fontos a szabadság, talán még rettenetesebb átélni a bezártságot. Amikor korábban beszéltünk, azt tanácsoltam neki, ha már látja, hogy mindenképp menni kell, ne húzza az időt, menjen be emelt fővel, tisztességesen. Emlékszem, amikor én bevonultam, a börtönparancsnok amikor meglátott, felvont szemöldökkel kérdezte: »hova siet, Sarolta?« Annyira ügyeltem arra, hogy időben beérjek, hogy korábban értem oda”

Zalatnay Sarolta arról is nosztalgiázott, hogy mit dolgozott a börtönben:

„a könyvtárban dolgoztam és emlékszem, jöttek a nagy, kétajtós méretű rabok, akik a Bibliát vagy romantikus könyveket vettek ki.”

Zalatnay Sarolta egyébként szintén betegen került be a börtönbe, Galambos Lajosért igen aggódik jelenleg a család, mert két műtét is vár rá jelenleg, amikre így minden bizonnyal a börtönkórházban fog sor kerülni.

(Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta Instagramja)