Bréking: Galambos Lajos most már tényleg bevonult a börtönbe, beigazolódtak a pletykák

Azaz Galambos Lajos nem bevonult, mentővel vitték be.

2023. április 26., 11:52

Szerző:

A múlt hét vége felé felröppent a pletyka, hogy ezen a héten Galambos Lajos minden bizonnyal tényleg bevonul már a börtönbe. Nos, azt írja a Blikk, hogy a 62 éves zenész tényleg bekerült egy büntetés-végrehajtási intézménybe.

Korábban úgy volt, hogy a Lagzi Lajcsi néven is ismert médiaszemélyiség a kecskeméti börtönben tölti majd le 3 év 6 hónapos büntetését, de a mostani hírek szerint a trombitás a baracskai börtönbe vonult be.

A mulatós műfaj sztárja egyébként 3 és fél évig biztosan nem fog ülni, mivel a büntetéséből 4 hónapot már eltöltött előzetesben. Az áramlopásért elítélt zenész ügye jó ideje bonyolódik, és februárban egyszer már úgy volt, hogy aznap bemegy a büntetés-végrehajtási intézménybe, de Galambos Lajos halasztást kért, így a kérelem elbírálásáig szabadlábon maradt. A halasztást egyre romló egészségi állapotára tekintettel kérte, de azt végül március elején elutasították, ezért került most sor a börtönbevonulásra.

Frissítés!

Külön cikkben teszi hozzá a Blikk, hogy Galambos Lajost egy szemtanú szerint mentőautó vitte be a börtönbe, szirénázás nélkül.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)