Galambos Lajos elárulta, mit csinál majd a börtönben, ha mégis bekerül: Meg fogom a harcomat vívni

Galambos Lajos azután nyilatkozott, hogy kiderült: büntetése letöltését elhalasztották.

2023. február 17., 07:48

Szerző:

Galambos Lajosnak szerda hajnalban kellett volna megkezdenie 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, de erre nem került sor. A törvényszék sajtóközleményéből kiderült: a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész a védőjén keresztül január 30-án kérelmet nyújtott be, amelyben a szabadságvesztés büntetés megkezdésére halasztást kért. A tájékoztatás szerint a halasztási kérelem elbírálása folyamatban van, de mivel az a szerdai bevonulási határidőig nem volt lehetséges, a bíróság intézkedett a végrehajtás megkezdésének függőben tartására.

Ezek után Galambos Lajos a Hír TV Radar című műsorában nyilatkozott, és az elhangzottakat a következőképpen idézi az nlc.hu:

„nem kellett bevonulnom, orvosi indokom volt erre. Jelenlegi állapotomban orvosszakértőt rendelt ki a bíróság. Annak a vizsgálatnak alávetem magam. Ha enélkül vittek volna el, azt emberkísérletnek nevezném.”

Galambos Lajos közben tervezi, hogy mit fog csinálni, ha egyszer mégis bekerül:

„mindenre fel lehet készülni, a börtönbüntetés nem halálbüntetés. Onnan vissza lehet jönni. Meg fogom a harcomat vívni. Ha bekerülök, én ott is meg fogom a helyemet találni. Énekkart, vagy zenekart fogok szervezni.”

Alább lehet megnézni a vonatkozó műsorrészletet.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)