Galambos Lajos felháborodottan nyilatkozott: ezért lett szüksége biztonsági őrökre pont most

Galambos Lajosról, azaz Lagzi Lajcsiról az a szóbeszéd járja, hogy a héten börtönbe fog vonulni.

2023. február 13., 09:23

Szerző:

Sorsfordító hét lehet ez Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi életében: olyan információk jelentek meg a médiában, hogy most szerdán kell majd bevonulnia a börtönbe. A zenészt 2022 decemberében ítélték el jogerősen 3 év 6 szabadságvesztésre az áramlopási ügyben. Galambos Lajos ügyvédje a börtönbe vonulással kapcsolatban nemrég halasztási kérelmet nyújtott be betegség miatt, de nem biztos, hogy ezt meg is kapják. Kiderült ugyanis, hogy a trombitás egészségügyi problémákkal küzd.

És ha mindez nem lenne elég, most még egy gonddal kell megküzdenie Galambos Lajosnak: egyre több nézelődő tűnik fel újabban luxusbirtokán. Arról a birtokról van szó, amit egyébként már bő egy éve árul, de úgy tűnik, egyelőre nem talált vevőre.

„Nemcsak a tévéstábok szeretnének a házamnál forgatni, hanem egyre több civil is megjelent – mondta. – Valószínűleg azt gondolhatták, hogy még utoljára megnéznek engem vagy a birtokot, amit árulok”

– méltatlankodik Galambos Lajos a Blikknek.

„Noha ki van írva, hogy magánterület, gond nélkül arra furikáznak és fotózkodnak vadidegen emberek. Éppen ezért nemrégiben egy biztonsági szolgálatot fogadtam fel, amelyik már távol tartja a kíváncsiskodókat”

– teszi hozzá a 62 éves híresség, de nyilatkozatában kiemeli azt is, hogy atrocitásra szerencsére azért nem került sor.

A börtönbevonulással kapcsolatban Galambos Lajos több dolgot is említ, de azt nem árulja el, hogy valóban holnapután kell-e bevonulnia Kecskemétre, mindenesetre biztosít mindenkit, hogy törvényes kötelezettségeinek maradéktalanul eleget fog tenni.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)