Galambos Lajost elítélték: Kárörvendően beszélnek rólam

Egy hete született meg a büntetőítélet Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi ügyében, letöltendő börtönnel.

2022. december 16., 07:56

Szerző:

Galambos Lajos büntetőügye a következő, az elsőfokút súlyosító másodfokú ítélettel zárult a múlt héten: a zenész 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltották el. A művésznek több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie.

Ezzel kapcsolatban a médiaszemélyiség a Bors című lapnak nyilatkozott most, hogy egy hét már eltelt az ítélet kihirdetése óta.

„Fixen azokról hallom, hogy itt-ott kárörvendően beszélnek rólam, akikről ezt feltételeztem is. Ők azok a törleszkedő emberkék, akik gyakran keresték a társaságom még a per alatt is, és kisebb, nagyobb segítséget kértek tőlem. Tényleg nincs bennem csalódottság, hiszen tudtam, hogy ez lesz”

– többek között ezt mondja most Galambos Lajos, aki az ítélet ellenére nem készül arra, hogy börtönbe kéne vonulnia a közeljövőben.

„Persze azok az ismert és kevésbé ismert emberek, akik eddig is nyitott szívvel és bizalommal fordultak felém, most is így tesznek. Sokan ajánlották fel a segítségüket és kérdezgetik, mit tehetnének értem. Nekik megköszönöm, hogy mellettem állnak, de nem élek a felajánlásokkal, hiszen ez az én harcom és egyedül kell megvívnom”

– teszi még hozzá az egykori Lagzi Lajcsi. A zenész azt is említi az interjúban, hogy tiszta lappal szeretné újrakezdeni az életét, megszabadul rengeteg felesleges dologtól, amit maga körül halmozott fel az évek során, például a hangszergyűjteményétől.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)