Galambos Lajos volt felesége miatt szakított az új párjával

Galambos Lajos és a kedvese között sok vita volt. 

2022. augusztus 22., 07:16

Szerző:

Mint megírtuk, Galambos Lajos és a volt felesége, Boglárka a válás ellenére remek kapcsolatot ápolnak. Az egykori házaspár nemrégiben Horvátországban járt a gyerekeik társaságában. A trombitás akkor elmondta, hogy nincsenek újra együtt, de a jó viszony megmaradt és a gyerekek miatt mindig egy család lesznek. A zenész új kedvese, Julika azonban nem nézte jó szemmel az egykori pár közeli kapcsolatát. 

Ő sajnos, nem vette jó néven, hogy én a volt feleségemmel jó viszonyt ápolok, és együtt vacsorázom vele. A show-bizniszben dolgozik, ezért azt meg pláne nem értette meg, hogy emiatt miért magyarázkodom a sajtóban, és hangoztatom, hogy Bogival továbbra is egy család vagyunk. Ebből kifolyólag több vita is adódott közöttünk, amit tovább fokozott, hogy néhány „jó barátja” nem a legjobb szándékkal – sőt, volt, aki irigységgel – véleményezte, amit a médiában nyilatkoztam. Ez még nagyobb feszültséget szült közöttünk. Én nyugodt, kiszámítható kapcsolatra vágyom, és mivel mások voltak az elképzeléseink, a napokban közösen úgy döntöttünk, jobb, ha elválnak az útjaink

- nyilatkozta Galambos Lajos a Blikknek.

A trombitás a lapnak elárulta, hogy sajnálja, amiért így alakult a kapcsolatuk, mert jól érezték magukat egymás társaságában. Az esze azonban azt súgta, hogy ez a helyes döntés, mert egyikőjük sem akart változtatni a dolgokon. A zenész úgy érezte, hogy muszáj a médiában megmagyaráznia, ha valami felvetődik vele kapcsolatban. Kiderült, hogy Galambos Lajos és a volt felesége péntek este is együtt vacsoráztak Budapesten, ahol a gyermekük, István 21. születésnapját ünnepelték. 

 

Galambos Lajosról még néhány érdekesség

Galambos Lajos milliárdokért árulja luxuskúriáját, íme, mekkora bevételre számít

Galambos Lajos lánya nyilatkozott szülei válásáról: Nehéz év volt számunkra

Ízléstelen és lelketlen: Galambos Lajos újra beszólt Majkának

(Kiemelt kép: dfp - KUNOS ATTILA)