Ízléstelen és lelketlen: Galambos Lajos újra beszólt Majkának

Lagzi Lajcsi újabb kirohanásában Majka zenei képzettségét is előhozza.

2021. november 18., 12:08

Szerző:

Még a hónap elején volt, hogy Majka a TV2-n a Sztárban sztár leszek! élő műsorában egy Aradszky Lászlót idéző előadás után a következőket találta mondani:

„visszajött a lagzilajcsis-dáridós hangulat ebbe a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt óraátállítás, szóval szerintem ez pont aktuális.”

A rapper természetesen Galambos Lajos áram- és vízlopási ügyére utal. A Lagzi Lajcsiként híressé vált zenész azonban nem találta viccesnek a dolgot, és visszavágott, utalva arra, hogy Majka felesége, a korábban Dundika néven is ismert Majoros Hajnalka annak idején maga is szerepelt a Dáridóban táncosként. Erről részletesebben ide kattintva megnyitható cikkünkben lehet olvasni, de most folytatódik a viszály a friss Story magazin hasábjain, sőt, nemcsak a hasábjain, hanem a címlapján is.

Galambos Lajos többek között azt mondja a lapban, hogy bár nem ismeri Majka zenéjét, afelől nincs kétsége, hogy Aradszky Lászlóhoz nem is lehet őt hasonlítani:

„Azt szögezzük le, hogy ő sosem fog örök slágereket írni, mint Aradszky László. Így ne is vegye a szájára, mert nincsenek egy szinten!”

Lagzi Lajcsi hozzáteszi, miért nem érzi fairnek a Sztárban sztár leszek!-ben elhangzott poént:

„minden túlzás nélkül, a peres ügyemre ráment az életem. A házasságom, a boldogságom. Ízléstelennek és lelketlennek tartom, hogy valaki milliók előtt ezzel poénkodik.”

A mulatós trombitás arról is részletesen beszél a lapnak, hogy Majoros Hajnalka 10 éves korától kezdve mennyit szerepelt a Lagzi Lajcsi nevével fémjelzett Dáridóban. A most már kétgyermekes anyukáról Galambos Lajos a következőket mondja:

„A neve, az arca összeforrt a Dáridóval. Ha rám nem is, legalább a feleségére tekintettel lehetett volna Majka. Ha engem gúnyol, azzal Hajnit is bántja!”

Galambos Lajos ezen kívül többször is leszólja a Majka által képviselt zenei stílust, íme az egyik ilyen megjegyzése, amiben egyébként arról beszél, ki szeretne-e ezek után békülni a rapperrel:

„semmit nem akarok rendezni vele. Szerintem még nem is találkoztunk. Én zenésziskolában tanultam, ő nem tudom, hol, mert azt a műfajt, amit képvisel, zeneiskolában nem tanítják.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)