Majka beszólt Galambos Lajosnak, Lagzi Lajcsi Dundika múltjára utalva vágott vissza

A Sztárban sztár leszek!-ben hangzott el a viszályt keltően csípős poén.

2021. november 9., 11:12

Szerző:

A hétvégén volt egy félmondat a Sztárban sztár leszek! című műsorban, amiből kisebb viszály kerekedett. A TV2 showműsorában az egyik versenyző Aradszky Lászlót alakította, és az ő értékelésében az egyik zsűritag, Majka megeresztett egy elég éles poént.

A rapper a következőket mondta:

„visszajött a lagzilajcsis-dáridós hangulat ebbe a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt óraátállítás, szóval szerintem ez pont aktuális.”

A rapper természetesen Galambos Lajos víz- és áramlopási büntetőügyére utalt a poénnal. Íme az adásrészlet, amiben a beszólás elhangzik, a közönség vegyes reakciókkal nyugtázza azt.

Nos, a viccnek meglett a maga visszhangja, mert a Bors megkereste az egykor Lagzi Lajcsi néven ismert zenészt, aki többek között a következőket válaszolta, Majka feleségét, Majoros Hajnalkát említve:

„mivel Majka felesége, Dundika táncosként sokáig volt állandó szereplője a Dáridónak, így közvetlen információi lehetnek rólam.”

Ha már a múlt kellemetlen epizódjai kerülnek elő, Galambos Lajos nyilván nem hagyta ki a lehetőséget, hogy ő is említsen valamit, ami Majkát nyilván kínosan érinti.

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)