Majoros Hajnalka érzelmes és nyilvános szerelmeslevelet írt Majkának egy új lagzifotó mellé

„Azzá váltam, aki mindig is lenni akartam” – Majoros Hajnalka köszönetet mond férjének.

2021. szeptember 18., 11:22

Szerző:

Augusztus utolsó hétvégéjén volt Majoros Péter és Hajnalka esküvője. A pár már 2012 óta jegyben jár, két gyermeket nevelnek, de csak most tartották meg a lakodalmat, amelyen 160 fő vett részt, nagy részben országszerte ismert személyiségek. Most a feleség, az egykor Dundika néven modellként ismertté vált Majoros Hajnalka egy csókfotót posztolt a lakodalomból, és mellé egy érzelmes, megható szerelmeslevelet írt a férjéhez, Majkához, akit a nagyközönség rapperként és műsorvezetőként egyaránt ismer.

Majoros Hajnalka ezt írja:

„Köszönöm. Számodra ez a szó nagy jelentőséggel bír. S valóban, ez a szó nem lehet elcsépelt. A sok-sok köszönet és az azt kiváltó tett változtatja a másikat hálával telt emberré. Mert megtanultam, hogy a hála egy olyan érzet, melyet nem kell szégyellni, nem kell magamba zárni, és elbújtatni a másik elöl, mert esetleg gyengének tűnnék a másik szemében. Igen, jól ismersz, és igen, azzá váltam, aki mindig is lenni akartam.
Segítettél értékelni és átértékelni, elfogadni és megbocsátani. Ezért is hálás vagyok. De ez csak egy kis része az egésznek, hiszen a hálámat nem tudom jobban kifejezni, mint hogy hozzád kötöm az életemet, amit megszerettettél velem. Mert szeretem az életem és szeretem, hogy a része voltál, vagy és leszel. Adtál hitet, lelki biztonságot és jövőképet. Emlékszel? 11 éve történt.. Azt mondják gombócból is sok, de ezekből az évekből nem az. Egyáltalán nem sok. Tudom, szerinted ez 100 évnek is megfelel...
Két gyermek a történetünk szerves része, mi látjuk őket felnőni, ők pedig látnak bennünket megkomolyodni. Megteremtetted a biztonságunkat jelentő otthonunkat, ahova ha megérkezünk, elmondhatjuk, hazaértünk. Nem félek már semmitől, és senkitől, hiszen itt vagy mellettem, s ha kétségeim támadnak bármivel kapcsolatban, csak átölelsz és fülembe súgod, hogy minden rendben lesz Anya. Peti! Köszönöm és köszönöm. Mindig hálás leszek. Szeretlek mindörökké.”

A lakodalom exkluzív képeit a Hot! magazin publikálta csütörtökön, kattintson ide a cikkünkért, ahol erről írtunk további fotókkal!

(Kiemelt kép: Majoros Hajnalka Instagramja)