Majkáék esküvőjéről most jelentek meg az exkluzív fotók, íme

160 vendég volt a háromnapos lagziban.

2021. szeptember 16., 08:12

Szerző:

Augusztus 27-én, pénteken kezdődött és augusztus 29. vasárnapig tartott Majoros Péter és Hajnalka azaz Majka, a rapper-műsorvezető és az egykor Dundika néven is ismert médiaszemélyiség lakodalma.

A buliról akkor a közösségi médiában rengeteg kép terjedt el, hiszen a 160 meghívott jó része országosan ismert híresség, ide kattintva találhat ezekből a képekből egy összefoglalót, illetve itt van egy másik is, amely az afterpartit is mutatja. Ezek azonban mind a bulizásról készült fotók, magáról az esküvői ceremóniáról, illetve az ifjú párról nem volt kép eddig. Ez azért történt így, hogy a Hot! magazin mai száma exkluzívként mutathassa be a házasságkötésről készült képeket.

A lap a fotókon kívül egy riportot is tartalmaz, ebből kiderül például, hogy Majka rosszul lett a lakodalomban, illetve szerepel benne a menyasszony, Majoros Hajnalka nyilatkozata is, amely szerint:

„senki nem tudja elvenni tőlünk ezt a boldogságot, hogy mi mennyire szeretjük egymást, mennyire ragaszkodunk egymáshoz. De onnantól kezdve, hogy egy család vagyunk, ezért a boldogságért mindennap megdolgozunk.”

(A fent kiemelt kép 2012-ben készült, ekkor volt a pár eljegyzése. Fotó: dfp.hu)