Mégis lettek lesifotók – íme az első képek Majkáék lakodalmából

Ördög Nóra és Till Attila is posztolt az esküvőről.

2021. augusztus 29., 09:55

Szerző:

Ezen a hétvégén péntektől vasárnapig tartott Majoros Péter és Hajnalka, azaz Majka és Dundika lakodalma Szekszárd térségében egy pincészetben. A rapper-műsorvezető előre megfenyegette a lesifotósokat, hogy ne is próbálkozzanak kamerás drónnal, mert drónelhárító kütyüt is be fognak vetni, de azért a Blikknek csak sikerült egy-két képet készítenie a házasulókról, ezeket ide klikkelve nézheti meg.

Valamint termett egy-két poszt a közösségi médiában is, amit a násznép közismert tagjai osztottak meg. Till Attila műsorvezető például egy vicces képpárt publikált arról, mi volt a reakciójuk, amikor meglátták a menyasszonyi ruhát, és mi, amikor a vőlegényt látták meg. A fotón Hajós András, Holdampf Linda és Ördög Nóra társaságában látható.

Ördög Nóra ezzel szemben a táncparkettről osztott meg egy képet, ez látható fent, illetve egy virágokból kirakott, Mr. & Mrs. neonfelirattal díszített fotófal is volt a lagziban, Ördög Nóra és férje, Nánási Pál le is fényképezkedtek előtte.

Nánási Pál hajnalban a következőket írta a Facebookon a lakodalomról egy újabb táncparkettes kép mellé:

„ezt a képet reggel 5.30-kor engedem a social media martalékává. Hogy miért? Jó kérdés. Azt hiszem azért, mert jól éreztem magam, jó emberek között. Varázslatos feleségem megint lenyűgözött és feloldott a táncparketten. Nem szégyenlős kisfiú voltam, hanem vagány táncoslábú macsó. (Lehet, hogy kívülről nem ez látszott, de én ezt éreztem.) Köszi Hajni, köszi Majka, de leginkább köszi Nóra, hogy társam, szerelmem és gyermekeim gondos anyukája vagy. A szerelem forró, a házasság pedig kifejezetten bizsergető dolog.”

(Kiemelt kép: Ördög Nóra Instagramja)