Kiderült, hol lesz Majkáék esküvője a hétvégén

Íme néhány fotó a helyszínről. Már folynak az előkészületek.

2021. augusztus 27., 08:08

Szerző:

Tegnap kiderült, hogy ezen a hétvégén fog összeházasodni Majoros Péter és Hajnalka, azaz művészneveiken Majka és Dundika. A pár immár 9 éve jár jegyben, régóta tervezik az esküvőt is, amit egy korábbi időpontban már megtartottak volna, ha nem szól közbe a covid.

Most a Bors című lap megtudta, hogy Szekszárd térségében, a Bodri Pincészet birtokán lesz a lakodalom, és tudósítójukat le is küldték a helyszínre. A lapból többek között kiderül, hogy a helyszínen már most szigorú biztonsági előkészületek folynak, a helyszín erődszerűen el van zárva a külvilágtól.

A fenti fotó mutatja a kilátást a birtok egyik teraszáról, és a Bodri Pincészet Instagramjáról az is kiderül, hogy rendszeresen tartanak itt lakodalmakat, például a múlt hétvégén is volt egy.

A Bodri Pincészet közben Instagram-sztoriban tájékoztatja az érdeklődőket, hogy pénteken és szombaton teltházzal üzemelnek, igaz, a közlemény nem említi ennek okát, azaz a celebesküvőt.

„Pénteken és szombaton teljes teltházzal üzemelünk, így ezekre a napokra már nem tudunk asztalfoglalást felvenni. Vasárnap ebéd után még van néhány szabad asztal”

– invitál mindenkit a közlemény egy vasárnapi uzsonnára.

(Kiemelt kép: Majoros Hajnalka Instagramja)