Galambos Lajos elmondta, mi van közte és a volt felesége között

Nemrégiben együtt nyaralt Galambos Lajos és a volt felesége.

2022. augusztus 3., 09:01

Szerző:

Mint megírtuk, Galambos Lajos és a volt felesége, Boglárka a gyerekeikkel együtt nyaraltak Horvátországban néhány nappal ezelőtt. Az egykori házaspár azonban idén januárban hivatalosan is elvált. Most a trombitás árulta el, hogy mi az oka annak, amiért együtt vakációztak. 

„Tudom én, hogy sokak szerint az lenne a normális, ha soha többé nem szólnánk egymáshoz Boglárkával, de mi az európai megoldást választottuk és valóban régi barátként tekintünk egymásra. Ezt tekintjük normálisnak és hisszük, hogy ez tesz jót a három közös gyermekünknek is, aki életünk végéig összekötnek bennünket”

- nyilatkozta a zenész a Borsnak.

Kiderült, hogy a család Boglárka névnap alkalmából döntött az utazás mellett, ahol mindannyian remekül érezték magukat és még mindig képesek összetartóak lenni, annak ellenére, hogy a trombitás és a volt felesége a válás mellett döntöttek. Az egykori házaspárt a gyermekeik egy életre összekötik.

„Hétfőn volt Boglárka névnap és a gyerekek ötlete volt, hogy mindannyian ruccanjunk el Splitbe és vacsorázzunk egy tengerparti étteremben. Nagyon jó hangulatú utazás volt, de miért is ne lett volna az? Ott volt velem Boglárka, aki több mint két évtizeden át volt a társam és akivel három csodálatos gyermeket neveltünk fel”

- mondta Galambos Lajos.

Galambos Lajosról még néhány érdekesség

Galambos Lajos milliárdokért árulja luxuskúriáját, íme, mekkora bevételre számít

Galambos Lajos lánya nyilatkozott szülei válásáról: Nehéz év volt számunkra

Ízléstelen és lelketlen: Galambos Lajos újra beszólt Majkának

(Kiemelt kép: dfp - Kunos Attila)