Galambos Lajos milliárdokért árulja luxuskúriáját, íme, mekkora bevételre számít

Galambos Lajos korábban a büntetőpere miatt nem adhatta el a hatalmas luxuskúriát.

2022. február 7., 07:36

Szerző:

Galambos Lajos elvált a feleségétől, és mint kiderült, árulja Mocsán található luxuskúriáját is, méghozzá milliárdokért. A Blikk című lapnak egy olvasója szúrta ki, hogy hirdetik az ingatlant, de ár nélkül. Az újság megszólaltatott egy szakértőt, aki 3,5 milliárd forintra taksálta az árat, maga Galambos Lajos pedig a következőket mondta:

„a vételárról nem szeretnék nyilatkozni, de az ingatlanszakértő nem jár messze a valóságtól.”

Az ingatlan egyébként korábban hatósági zár alá került, azaz évekig nem lehetett eladni egy bírósági intézkedés szerint, tekintettel a Lagzi Lajcsi néven is ismert trombitaművész büntetőügyére: itt volt, hogy az órák nem mérték a víz- és áramfogyasztást. A korlátozást azonban már feloldották, így Galambos Lajos most egy luxusingatlanokkal foglalkozó ügynökségen keresztül keres vevőt.

Mint kiderült, a család azonban nem a teljes ingatlant kívánja értékesíteni, hanem megtartanak maguknak egy részt. A jövőbeni tervekről Galambos Lajos többek között a következőket mondta:

„jelenleg négyen élünk itt, és beláttuk, hatalmas nekünk ez a ház, itt akár hat másik család is elférne, nincs szükségünk rá. A birtokból 8000 négyzetmétert megtartunk, ezt már le is választottuk, önálló bejárata van, és egy családi lakóparkot építünk. A gyerekeket minden ide köti, és bár én bárhol jól érzem magam, tiszteletben tartottam, hogy ők mit szeretnének. A területre négy ház épül majd, a gyermekeim már jóvá is hagyták a terveket, hamarosan elkezdődhet a munka. Minden ház nagyjából 120 négyzetméteres, három szobás lesz, és lesz egy közösségi épület is, ahol összeülhet a család. Ide terveztünk egy zenetermet, szaunát és egy társalgót is.”

Luxusingatlanok

Íme az összeg: Oszter Sándor örököse tetemes adósságot örököl a többszáz milliós luxusingatlan mellé

L.L. Junior tízmilliót enged eladó luxusvillája árából

Kulcsár Edina új szerelme 50 milliós luxuslakást vett 4 éves kislányának

(Kiemelt kép: dfp.hu)