L.L. Junior tízmilliót enged eladó luxusvillája árából

Ezek szerint mégsem tolonganak a vevők, íme, most mennyiért lehet megvenni a törökbálinti házat.

2021. október 14., 08:23

Szerző:

Hamarosan indul a Nyerő páros című celebes reality új évada az RTL Klubon, és a nyáron leforgatott vetélkedőben részt vesz L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga is. Ők 2020-ban költöztek be törökbálinti luxusotthonukba, de a Nyerő páros felvételei után szakítottak, amint erről korábbi cikkünkben már írtunk.

„Kingával dolgozunk azon, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, harcolunk a házasságunkért, de tudom, hogy ők ide már nem jönnek vissza a kislányommal. Az biztos, ha újrakezdjük, azt már egy új otthonban tesszük meg és nem itt”

– nyilatkozta L.L. Junior a Blikk című lapnak, amelyben további képeket is meg lehet nézni a szóban forgó luxusingatlanról. A rapper beismeri, hogy a tervezésnél „túllőtt a célon”, a ház túl nagy nekik, és nem szerették azt sem, hogy annyit kellett innen autózni, ha be kellett menniük Budapestre a belvárosba.

Két hónappal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy tolonganak a ház potenciális vevői, de ezek szerint végül egyikükkel sem jött össze az adásvétel. Mivel a 40 éves zenész szeretne minél hamarabb megválni a háztól, tízmillió forintot engedett az árból, így most 270 millióért árulja a villát.

„Egy lakást szeretnék a belvárosban és egy kertes házat nagyon közel hozzá. Fontos, hogy közel legyenek édesanyámék, apósomék, illetve Kinga és a kislányom is”

– többek között ezt mondja még L.L. Junior arról, hogy mik a tervei a jövőre.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)