Kiderült: ezért hagyta el L.L. Juniort felesége

Megvannak az okok.

2021. augusztus 7., 07:51

Szerző:

Mindenkit meglepett a hír, hogy L.L. Junior és felesége már nem élnek együtt. A hírek szerint Körtvélyessy Kinga hagyta el a rappert, és magával vitta 11 hónapos kislányukat is. Junior a törökbálinti házukban maradt, míg a nő a fővárosba költözött.

A Bors megtudta, hogy vélhetően a szülés utáni depresszió állhat a szakítás mögött.

„Kinga igen vehemens személyiség, akárcsak Junior. Mindketten amolyan tűzről pattant személyek és bizony két dudás egy csárdában nem mindig fér meg egymás mellett”

– nyilatkozta a lapnak egy párhoz közelálló barát, aki azt is hozzátette, Kingát megviselte a kicsi születése.

„Úgy tudom, Kingát megviselte a szülés, volt szülési depressziója, hiszen a baba érkezése teljsen felforgatta az életüket pozitív és negatív értelemben egyaránt. Ezt pedig csak tetézték a hétköznapi terhek és persze mindkettőjük kemény személyisége”

– mesélte a barát.

A pár ismerősének nyilatkozatából az is kiderül, hogy L.L. Junior és Kinga még nem adták fel a reményt, hogy helyrehozzák a dolgaikat:

„Az, hogy Kinga most elköltözött, nem feltétlenül jelenti a kapcsolatuk véget is ért, hiszen nagyon egymáshoz valóak. Úgy hallottam, hogy mindketten küzdenek azért, hogy ismét egy család lehessenek, hiszen szeretik egymást!”

Junior és felesége egyébként nem most szakítottak először, azonban eddig mindig újra egymásra találtak.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)