L.L. Juniortól elköltözött felesége

Kislányukat is magával vitte.

2021. augusztus 6., 07:23

Szerző:

A Blikk információi szerint L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga külön költöztek! A hírek alapján a rapper felesége elhagyta közös törökbálinti otthonukat, és egy budapesti albérletben rendezekedett be. A nő természetesen nemrég született kislányukat, Lilit is magával vitte.

A pár kapcsolata mindig is viharos volt, így nem lehet tudni, ezúttal is csak egy ideiglenes állapotról van szó, vagy végleg szakítottak!

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga 2016-ban ismerkedtek meg, a rapper 2017-ben kérte meg a nő kezét, azonban 2018-ban szakítottak. Nem ez volt az első alkalom, de hosszabb mosolyszünetről volt szó. Akkor újra egymásra találtak, és 2019-ben egy titkos dominikai esküvőn össze is házasodtak, 2020-ban pedig megszületett első közös kislányuk, Lili.

A Blikk megkereste a rappert a hírrel kapcsolatban.

„Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem akarom ”

– mondta, majd letette a kagylót. Egy ismerősük viszont kevésbé volt szűkszavú:

„Eddig mindent túlélt a kapcsolatuk, pár év alatt annyi mindenen mentek keresztül, mint mások 40-50 év alatt. Junior nehéz időszakon van túl a fia tragédiája miatt, Kinga pedig imádott édesanyját veszítette el tavaly. Drukkolunk nekik, hogy találják meg a boldogságot, de azt még senki nem tudja, hogy együtt folytatják-e vagy külön. Sokat harcoltak egymásért, kettejükért, nem kizárt, hogy hamarosan visszatalálnak egymáshoz.”

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)