L.L. Junior nem akarja, hogy gyermeke édesanyja börtönbe kerüljön

Nyíltan kiállt Hopp Csilla mellett.

2021. augusztus 5., 11:58

Szerző:

Aláírásgyűjtés kezdődött L.L. Junior volt párja, Hopp Csilla védelmében, akit az ügyészség gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádol. Az énekes kiállt kisfia édesanyja mellett, és arra kéri az ügyészséget, ne küldjék börtönbe Csillát.

Lassan két éve már, hogy L.L. Junior és az Édes élet című reality műsorban feltűnt egykori párja, Hopp Csilla közös kisfiát, Dávidkát Zuglóban elgázolta egy szabályosan közlekedő autós. A balesetben a négyéves kisfiú a helyszínen életét vesztette, aki ekkor édesanyjával, annak barátnőjével, és bátyjával, Lacikával volt. Dávidka a piros jelzés ellenére hirtelen leszaladt a gyalogátkelőre, az autó sofőrje pedig már nem tudott időben megállni. Ahogy az a Borsban megjelent, a rendőrség három héttel ezelőtt lezárta a nyomozást az ügyben, és bár a térfigyelő kamera nem rögzítette a gázolás pillanatát, mert éppen a másik irányba nézett, végül mégis mindenki megdöbbenésére az ügyészség gondatlan emberöléssel vádolja az asszonyt.

Sokan méltatlannak találják a büntetést Csillával szemben, aki nem elég, hogy elvesztette a kisfiát, de a börtönbüntetés miatt is aggódhat. Az Árva Szülők Alapítvány petíciót indított Csilla védelmében, aki akár 1-5 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat. L.L. Junior a Borsnak szűkszavúan elmondta, ő is aláírta a petíciót és minden jóérzésű embert arra kér, tegyék meg ugyanezt. Az énekes nem szeretné, hogy Csilla börtönbe kerüljön, nagyobbik fiukat, Lacikát közös felügyelet alatt szeretnék tovább nevelni. 

(Kiemelt kép: L.L.Junior Instagram-oldala)