L.L. Junior volt feleségét gondatlan emberöléssel gyanúsítják Dávidka halála miatt

A rendőrség két év után lezárta a nyomozást, és arra jutottak, hogy az édesanya tehet a hároméves kisfiú haláláról, aki átszaladt az úttesten és elütötte egy autó. L.L. Junior és volt felesége azóta sem tudták feldolgozni kisebbik közös gyermekük halálát. 

2021. július 13., 07:25

Szerző:

A végzetes baleset 2019. augusztus 31-én történt Zuglóban, amikor az énekes L.L. Junior felesége és barátai egy rendezvényről tartottak hazafelé. A hároméves Dávidka a tilos jelzés ellenére átszaladt a zebrán. Az autó, amit egy 76 éves férfi vezetett, ekkor gázolta el a gyereket. 

A mentők azonnal a helyszínre érkeztek, de már nem tudták megmenteni a kisfiút, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A nyomozók azóta szakértők bevonásával vizsgálták az ügyet, tanúkat hallgattak ki, bizonyítási kísérlet keretében rekonstruálták a baleset körülményeit.

Most lezárták a nyomozást és kérték az ügyészséget, hogy emeljenek vádat az édesanya, Csilla ellen gondatlan emberölés miatt. 

 

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.