Semmi sem drága: tolonganak a vevők L.L. Junior házára

Kapkodnak érte!

2021. augusztus 17., 09:42

Szerző:

Úgy tűnik, L.L. Junior és felesége kapcsolata már nem menthető. Nem sokkal később, hogy Körtvélyessy Kinga elköltözött közös otthonukból, a rapper meg is hirdette luxusházukat, amit kifejezetten a családjának építtetett. Mint kiderült, L.L. Junior áron alul árulja örökpanorámás, 240 négyzetméteres ingatlant, ami arra enged következtetni, hogy gyorsan szeretne megszabadulni tőle.

A Bors információi szerint kapkodnak a rapper házáért, csak úgy ostromolják az ingatlanügynököt az érdeklődők. Sőt, már meg is volt az első komoly vevő, aki azonban a szerződés aláírása előtt visszalépett. Persze ezzel nem okozott különösebb gondot, mivel sorban állnak a vevők.

„Nagyon jó helyen van az ingatlan, örökpanorámás, ami külön emeli az értékét. Gyönyörű állapotú és az összes beépített bútor benne marad, ami a konyha esetében prémium gépeket jelent”

– nyilatkozta a rapper egy közeli ismerőse a Borsnak, aki azt is hozzátette, talán elsőre nevetségesnek tűnik, de igenis sokaknak számít, hogy L.L. Junior lakott korábban benne.

A Bors úgy tudja, a rapper Budapesten keres lakást, ahová fiával, Lacikával költözik majd, de természetesen kislányának, Lilinek is fentart majd egy szobát.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)