Brutális összegért árulja L.L. Junior családi házát

Felszámol mindent a szakítás után.

2021. augusztus 13., 08:30

Szerző:

Felpörögtek az események L.L. Junior életében. Egy hete robbant a hír, hogy a rappert elhagyta felesége, és a 11 hónapos kislányukkal együtt egy budapesti albérletbe költözött. Azóta kiderült, hogy Körtvélyessy Kinga szülés utáni depressziója, illetve L.L. Junior kisfiának elvesztése egyaránt közrejátszottak abban, hogy a pár szakított.

Bár a pár kapcsolata eddig is viharos volt, többször is különváltak az elmúlt években, most úgy tűnik, nincs esély a békülésre. Ezt támasztja alá az is, hogy L.L. Junior meghirdette törökbálinti családi fészküket. Ráadásul áron alul, ami arra utal, nagyon sürgősen szeretne megszabadulni az álomháztól.

Szerda délután jelent meg az egyik legismertebb ingatlankereskedő portálon a hirdetés, amiben jól látható, hogy az örökpanorámás, három szintes, 240 négyzetméteres, medencés luxusingatlant 280 millió forintért árulják.

 

A Bors megkereste az üggyel kapcsolatban L.L. Juniort is, aki bár megerősítette, hogy valóban eladó a háza, nyilatkozni továbbra sem szeretett volna. A lap úgy tudja, ez volt a rapper álomháza, amit élete fő művének tartott, rengeteget dolgozott érte és úgy terveztette, hogy majd ide egy boldog család költözik. Ennek hiányában viszont már nem szeretné megtartani.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)