L.L. Junior házassága kisfia halála miatt romlott meg

Nem tudják feldoglozni a szörnyű tragédiákat.

2021. augusztus 12., 08:24

Szerző:

Múlt héten derült ki, hogy L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga szakítottak. A nő elköltözött törökbálinti otthonukból egy budapesti albérletbe, és 11 hónapos kislányukat is magával vitte. 

Nem ez volt a pár első szakítása, a kapcsolatuk mindig is viharos volt, ám az esküvő és kislányuk születése óta úgy tűnt, minden rendben van közöttük. Nem sokkal a szakításuk híre után kiderült, hogy a rapper felesége szülés utáni depresszióval küzd, és ez áll az elköltözése mögött. A legfrissebb információk szerint azonban nem ez az egyetlen ok.

A rapper egyik bartája most a Story magazinnak nyilatkozott, és elárulta, Kinga depressziója mellett az is szerepet játszott kapcsolatuk megromlásában, hogy L.L. Junior a mai napig nem tudta feldolgozni kisfia halálát. Még közös kislányuk, Lili érkezése sem enyhítette szenvedését.

„Nehéz ennyi szívfájdalommal boldognak lenni. Próbálkoztak, és lehet, fognak is. A sors pedig majd eldönti, van-e még közös útjuk. Egy biztos, Junior számára Lacika és Lili jelenti a világot ás a gyógyírt”

– mondta L.L. Junior barátja a lapnak.

A Blikk információi szerint egyelőre nincs szó békülésről, sőt a rapper már el is kezdte árulni törökbálinti családi házukat.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagram-oldala)