Kulcsár Edina új szerelme 50 milliós luxuslakást vett 4 éves kislányának

Kulcsár Edina új szerelme, G.w.M. májusban beszélt arról, most alapozza meg kislánya jövőjét.

2022. január 18., 09:04

Szerző:

Sokan, akik eddig nem ismerték Kulcsár Edina új szerelmét, Varga Márkot, most érdeklődéssel nézik vissza a rapper-énekes korábbi interjúit, hogy kicsit többet megtudjanak róla. A G.w.M. művésznéven is ismert zenésszel kapcsolatban az egyik legérdekesebb korábbi riport az alábbi, amit 2021 májusában készített a TV2 Tények című műsora, és amit a Bors szúrt most ki.

A videóból kiderül, hogy Varga Márk annak idején sokszor nélkülözni volt kénytelen, előfordult, hogy kenyérre sem volt pénze. Mostanra azonban fordult a kocka, és beindult a rapper zenei karrierje. G.w.M. ekkor vett egy 50 millió forint értékű „luxuslakást” a kislányának, aki édesanyja keresztnevét viseli: őt is Melanie-nak hívják. Öccse az édesapa keresztnevét kapta egyébként, a kisfiú szintén Márk.

„Nagyon azon vagyok, hogy jövőképe legyen. Azt szeretném, hogy jó iskolát végezzen, meglegyenek az alapvető alapkövek. Akár egy lakás, jogosítvány, de inkább az, hogy ha kitanul egy jó sulit, még könnyebb legyen neki az útja. Szóval azt szeretném, hogy ne vesszen el a világban”

– mondja G.w.M. az alábbi videóban.

A riportban elhangzik továbbá, hogy Varga Márk akkor, azaz tavaly májusban 24 éves volt. Kulcsár Edina ugyanekkor a 30. életévét már betöltötte (decemberben lett 31), azaz hat év köztük a korkülönbség.

A fenti videóban is látható feleség, Melanie egyébként az Instagramon reagált a hírre, hogy a férje összejött Kulcsár Edinával – kattintson ide erről szóló összefoglalónkért! És aki G.w.M. zenéjébe is bele szeretne hallgatni, annak az alábbi klipet ajánljuk, mert ez az, amiben Kulcsár Edina is szerepel – a felvétel már 3,4 millió megtekintésnél jár.

Korkülönbség

Dobó Kata kivirult fiatalabb párja mellett

A 44 éves Szinetár Dóra rendhagyó alapanyagokból csinált tortát férje 42. születésnapjára

Így jött össze Delhusa Gjon 40 évvel fiatalabb rajongójával

(Kiemelt kép: TV2/Tények)