Kulcsár Edina máris továbblépett, megmutatta új szerelmét

Kulcsár Edina bevallotta, hogy máris rátalált a szerelem!

2022. január 17., 15:25

Szerző:

Alig telt el néhány nap azóta, hogy Kulcsár Edina és férje, Csuti bejelentették, hogy véget ért házasságuk, az influenszer bejelentette, azóta már rá is talált az új szerelem, ráadásul nem is akárki oldalán találta meg a boldogságot!

Kulcsár Edina friss Instagram-posztjában árulta el, hogy a kapcsolata már régóta nem működött Csutival, és bár nemrég jelentették be a szakítást, valójában már jó ideje nincsenek együtt. Azt is hozzátette, hogy megelőzendő a pletykákat és a találgatásokat, szeretné ő maga elmondani, hogy ismét szerelmes, méghozzá a zenész G.w.M, vagyis Varga Márk az új párja.

Közös fotót is posztoltak, íme:

Az exmodell hozzátette, hogy nem egy harmadik fél miatt ment tönkre a házassága, ezt továbbra is tartja, de valóban hamar továbblépett, most pedig boldogabb, mint valaha. Mint írja, ilyet még nem érzett korábban senki iránt.

A teljes poszt alább olvasható:

„Mivel lassan az összes ismerősömet felkeresik az újságírók, hogy megtudjanak mindent az életemmel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy inkább leírok én mindent! Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának. Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban.
Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikével foglalkozzanak.
Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és meggyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!
Nem akarok tovább bújkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni.
Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!
Továbbra sem szeretnék nyilatkozni, így szeretnék mindenkit megkérni, hogy ezt tartsák tiszteletben.”

Ezzel egy időben Varga Márk is megosztotta a hírt Instagram-oldalán. Posztjából kiderül, az ő kapcsolata is nemrégiben ment tönkre, de hangsúlyozza, nem Kulcsár Edina miatt, ahogy fogalmaz, „nem rondítottak” egymás életébe. A zenész később szintén kitér arra, hogy mindent elsöprő szerelem az övék, amit még ő sem érzett korábban.

Ha többet olvasna Kulcsár Edina válásáról:

Csuti szerint még nincsenek túl a nehezén

Több száz milliós vagyonon kell osztozniuk

(Kiemelt kép: Kulcsár Edina Instagram-oldala)