Csuti házassági válságukról vallott: Nem akartam ennyire kemény iskolába járni

Szabó András Csuti helyzetjelentést adott házassági válságukról, még nincsenek túl a nehezén.

2022. január 10., 14:34

Szerző:

Amióta szerepeltek a Nyerő páros című realityvetélkedőben az RTL Klubon, azóta nem titok, hogy válságba került Szabó András Csuti és Kulcsár Edina házassága. Alább egy emlékezetesen drámai jelenet látható a műsorból, és Kulcsár Edina is posztolt, illetve nyilatkozott azóta a helyzetről.

„Kinek, hogy telt az első pár napja a 2022-es évből? Szerintem nekem beletelik 1 évbe, ameddig kiheverem a tavalyit. Persze nem volt olyan felhőtlen, hogy itt mosolyogjak ezen, de sírtam eleget. Itt az ideje megtanulni ismét mosolyogva venni az akadályokat, és szeretettel várni a változások hozta reménnyel teli jövőt”

– írta újévkor Kulcsár Edina.

Most a szépségkirálynő-influenszer férje is megosztott egy helyzetjelentést egy posztban az Instagramon. Csuti a következőket írja:

„Edina oldalán már sok mindent olvashattatok, nagyjából azt is tudjátok, hogy nem vagyunk jól, de ez az oldalunkról is tökéletesen látszik. A bennem vívódó harcokról, érzésekről nem szeretnék és nem is tudok beszélni. Szeretném mindenben támogatni a feleségem, védeni és segíteni őt amiben csak lehet, hogy túl legyen ezen a nehéz időszakon, próbálunk többet befelé jelen lenni, de úgy éreztem tartozom nektek annyival, hogy valamit én is mondok az éppen aktuális helyzetről! Rengeteget tanulok belőle, felismerek és a személyiségem is pozitív irányba változik, bár soha nem akartam ennyire kemény iskolába járni. Nem tudom mennyi van még hátra a suliból, mindenesetre igyekszem jelesre vizsgázni, nem akarok megbukni, mert szeretem a tanárom.”

Kulcsár Edina és Csuti 2016 óta vannak együtt, két gyermeket nevelnek.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)