Kulcsár Edináéknak több száz milliós vagyonon kell osztozniuk

Kulcsár Edina és Csuti válása több szempontból sem lesz egyszerű...

2022. január 17., 10:42

Szerző:

Közel egy év folyamatos küzdelem és vívódás után Kulcsár Edina és Szabó András Csuti végül múlt hét pénteken bejelentették, hogy külön utakon folytatják. A celebpáros közleményében azt is leírta, hogy bár a házasságuk zátonyra futott, gyermekeiket együtt nevelik tovább, azonban ennél sokkal több kérdésben kell még dűlőre jutniuk!

A páros ugyanis az elmúlt években rengeteg sikeres vállalkozást indított, külön-külön is több nyereséges céggel rendelkeznek, de van két közös projektjük is. A Blikk szúrta ki, hogy ebből egy aktív, az influenszereket képviselő Social Guru Kft., melynek csak 2020-ban 135,6 millió forint volt a nettó árbevétele. Kulcsár Edina posztjában leírta, hogy a válás ellenére a jövőben is együtt dolgoznak majd Csutival, vélhetően arra utalva ezzel, hogy üzletileg is sok szál köti össze őket.

Ezen kívül ugyanebben az évben egy nagyértékű családi házat is vásároltak közösen, melynek sorsáról szintén meg kell egyezniük. A Blikk által megkérdezett szakértő szerint ennek értéke nem csekély, 100-150 millió forint között mozog.

Ebből arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és Csuti az elmúlt években nem kevés közös vagyont halmoztak fel, ez pedig mindenképpen bonyolítja a válás folyamatát.

Celebpárok, akik mostanában válnak:

Völgyi Zsuzsi válik a férjétől: Nem erre vágytam, amikor igent mondtam

Horváth Grétát elhagyta a férje

Árpa Attila magyarázkodik: Nem miattam válik a táncpartnerem

(Kiemelt kép: dfp.hu)