Horváth Grétát elhagyta a férje: Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően

Én rúgtam fel az összes fogadalmam – fakad ki Horváth Gréta exe, Meggyes Dávid.

2022. január 9., 09:51

Szerző:

Horváth Gréta és Meggyes Dávid a leginkább arról ismertek, hogy házaspárként megnyerték az Ázsia Expressz című realityt a TV2, valamint feltűntek együtt a Love Bistróban is.

Horváth Gréta pénteken jelentette be, hogy férje elhagyta őt és korábbi kapcsolatából származó kisfiát, Filipet. A szakításról itt írtunk részletesebben, Horváth Gréta azt mondta, nem szeretné részletesebben elmondani, hogy mi történt.

Szombat este azonban a következő poszt jelent meg Horváth Gréta Instagramján, benne képernyőfotókkal Meggyes Dávid felháborodott kirohanást tartalmazó Instasztorijáról. A poszt felirata a következő, amivel a volt feleség exférje kirohanását kommenteli:

„én természetesen tudom mi van még a háttérben. Esnek ki a csontvázak a szekrényből az elmúlt 4,5 évet illetően... döbbenetesen állok az egész előtt.”

És íme Meggyes Dávid nyilatkozata, amiben magára vállalja a felelősséget a szakításért, valamint megvédi Horváth Grétát:

„nektek… azoknak, akik napok óta töménytelen mennyiségű kéretlen üzenettel, tanáccsal, frappáns hozzászólással gondoljátok azt, hogy jogot és véleményt kell formálni két emberen, az ÉN döntésemen és a tényeken, hogy egy házasságnak vége, amibe Gréta belepusztul! Nem értem, miért éli így az életét néhány száz ember, hogy ettől boldog, odaszúr, megmondja… Lehet örülni neki?! Azt sem értem, miért kell gusztustalan kommenteket fűzni Grétához, aki őszintén elmondja, hogy akaratán kívül vége a házasságának! ÉN döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani! Van valakim! Miért őt bántjátok?! Jobb feleséget, Anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála! Ez nem az Ő hibája! Ezt mindenki vésse a fejébe! Miért nem engem bántotok?! Ha valakit lehet, az én vagyok! Nem kell, lehet! Ez is egy döntés! De kapjunk már észhez, emberek! Az élet megy tovább, kívánom, hogy mindketten legyünk boldogok, kívánom, hogy mindenki legyen boldog, de ne amiatt, hogy két ember szakít, és ezen lehet majd csámcsogni! Nem kívánok sem nyilatkozni, sem kinyilatkoztatni! Szeretnék továbblépni! Békében! Adjátok ezt meg nekünk...”

(Kiemelt kép: TV2 Love Bistro hivatalos Instagramja)