A TV2 sztárját elhagyta a férje

2 év házasság után válik a TV2 sztárpárja.

2022. január 7., 10:39

Szerző:

Válik a TV2 műsorának, az Ázsia Expressz 2. évadának győztes párja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid. Gréta az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt követőivel. 

Meggyes Dávid közel két év után döntött úgy, hogy kilép a házasságukból és elhagyja feleségét, valamint Gréta 7 éves kisfiát, Filipet, akit együtt neveltek. 

„Dávid úgy döntött, kilép az életünkből. Az, hogy mi történt nem szeretném leírni, szeretnék méltóságteljesen viselkedni. Éppen elég ez amit elszenvedünk Filippel!”

– tette közzé a hírt Instagramon az influencer egy olyan fotó kíséretében, amelyen az eljegyzési-, és a karikagyűrűje látható. 

A pár két és fél évvel megismerkedésük után, 2020-ban házasodott össze egy szűkkörű esküvő keretében. Az eljegyzés egy ország szeme láttára történt, Dávid ugyanis az Ázsia Expressz forgatása alatt kérte meg Gréta kezét, amelyet teljes hosszában le is adtak a műsorban. 

A pár két éve még arról nyilatkozott a Best magazinnak, hogy Gréta előző kapcsolatából született kisfia mellé nagyon szeretnének egy közös gyereket is.

„Nem okoz problémát, hogy Filip nem az én fiam, próbálunk minden napot úgy megélni, mintha a saját vérem lenne. Egy család vagyunk, és Filip mellé persze szeretnénk közös gyerekeket is.”

– árulta el a lapnak korábban Meggyes Dávid.

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagram-oldala)